Pampers pelenka. Volt akinél kifolyt a pisi? Nagyon dühös vagyok, hogy egy ilyen"jó" pelenkánál ez előfordulhat. Milyen pelenkát vegyünk?
Szia,
Amikor ekkora volt a fiam, a pampers nekünk se vált be! A DM-es elég jó, mi azt használtuk. A gyerek most 15 hónapos, és visszatértünk a zöld pampersre, most ez a legjobb, mert vékony , tud benne mozogni, és már nem folyik ki a pisi se. A Dm-es már túl vastag.
Szia!
Mi a dm-essel kezdtük, nagyon jó, soha nem volt baleset.De a 3-as után a négyest már nem tudtuk használni, mert nagy volt rá.Így vettem liberóból hármast, az még jó, pdig a dm 4-9, a libero 4-8 kilóig van, de gumisabb.
Szerintem próbáld ki a dm-est, illetve ha kisfiú, ügyelj, hogy a kuki lefele álljon.
/Z/
Szia!
A Pampers nekünk sem volt jó se a Libero.A zöld csomagos Tescos az amit már nagyon régóta használunk és sosem volt balesetünk.Pedig a lányom egy örökmozgó!
lehet h testalkat függő is? nekem 15 hó van a gyerekek között, igy még tisztán emlékeztem h a fiamnál a pampers xar volt eleinte. csak a libero jött be.
Most a lányomnál pedig 4 hónapja csak a pamperst használjuk, ő elég dagi, vastag a combija, 8kiló jelenleg.
A fiam meg jóval vékonyabb volt, átlagos csecsemő méretű volt picinek 3300al született és 4 hósan 6200 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!