Kisbabám délután 5től alszi általában egy jó nagyot,8 utánig is. (3 óra+) Utána fürdés stb, egy órán belül már fáradt is annyira hogy letegyük aludni. De létezik hogy ez befolyásolja az alvását? Hajnali óránkénti keléseket nem magyarázhat?
utolsó, azért az elég drasztikus lenne, hogy 8-9-ig húzza :)
ha 5kor szokott aludni, akkor nyilván előtte ébren van 2-3 órát, azért mondjuk 3-tól este 8-9-ig ébren lenni egy 3 hónaposnak sok!
szerintem vagy aludjon 5kor és ébreszd fel f7-7 között, utána fürdés, kaja és 9kor alvás, vagy vidd fürödni 5kor és utána fektesd.
előbbi az jó lehet hosszútávon, utóbbi meg arra, hogy szép lassan átalakítsd, kitold az éjszakai alvást :)
de úgyis fog változni a napirendje, szerintem nem kell nagyon előre gondolni, úgyis jön az óraátállítás, meg ő is változik :)
Az a gond hogy már mindennel próbálkoztam és teljesen tanácstalan vagyok. de ha tényleg változni fog ez magától is, akkor megpróbálok türelmesebb lenni.
Nem tudom nem hagyni aludni.. vagyis nem is tudom. 4 óránként eszik, 4 től 8ig esélyem sincs ébren tartani.
Eddig nem aludt sokat, kb egy hete viszont egész nap alszik szinte, egy órát tud kb ébren lenni nyűgösködés nélkül, szóval nagyon nehéz játszani az idővel. Szinte lehetetlen. (Szóval nem, nincs ébren 5 előtt 2-3 órát, hanem mondjuk max 2-t...) Felébreszteni meg nem szeretném... illetve nem is vagyok benne biztos hogy az segitene. Vagy pl ha 5 után valóban felkelteném mondjuk 7 körül, egy idő után beállna rá?
Mert ez az "éjszaka közepén" fürdetés (ha valóban) is megy már egy ideje és még mindig nem értette meg hogy csak akkor kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!