2 éves kisfiú hányas méretű ruhát hord? Ajándékba szeretnék ruhát, de nem vagyok tisztában a mérettel!
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:53
1/9 anonim válasza:
86-92
de én ált nem a beleirt méretet nézem mert most is van olyan ruha amibe 9-12 hó, vagy 12-18 hó van irva
inkább szemmérték
3/9 anonim válasza:
Kisfiam 1 éves, és most kezdjük a 92-es méretet. Csak azért írom, hogy ha nagy baba, akkor még nagyobb kell. De az átlag egyébként86-92.
4/9 anonim válasza:
Második vagyok, az a vicc, hogy az én fiam egy évesen is 92-est hordott :D
6/9 anonim válasza:
Igen, nagyon nem mindegy hány kiló,milyen magas, nagy különbségek lehetnek.A Tescoban nem méret hanem kor szerint vannak címkézve a ruhák, és nagyon szépek vannak. Bár ha tutira szeretnél menni kérdezd meg az anyukát mekkora ruha kell neki, mert pl az én kislányom 1 éves, de nadrágba még simán jó rá a 6-9 hónaposoknak való ruci.
7/9 anonim válasza:
az én fiam most 2 éves és 4 hós - általában 92 ruhákat hord
de ahogy előttem is irták, lehetnek eltérések
nekünk is vannak 80-86 ruhák, de olyan 98 is amit kinőtt
csak akkor vegyél ruhát, ha ismered a babát, tudod milyen termetű kortársaihoz képest
8/9 anonim válasza:
ha átlagos a agassága és a súlya, akkor 92-es
9/9 anonim válasza:
Elvileg a 92-es a 2 éves méret. De pl az én fiam 80 cm,mégis felsőből a 86-os már szinte kicsi,nadrágból a 80-as jó. Ha nem akarod megkérdezni a méretét,akkor én 92-es ruhát vennék neki,mert ha kicsit nagy,az nem baj,azt meg nem hiszem,hogy kicsi lenne,ha átlagos méretű. A 98-as a 3 évesek mérete,szerintem az még nagy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!