Ki milyen pelenkázó táskát használt?
Mi kaptuk a babakocsit és nem volt hozzá, úgyhogy vettünk, nekünk ilyen van [link]
De a mostani fejemmel nem vennék külön pelenkázótáskát csak egy sima több rekeszes nagyobb táskát.
Kezdetben azt használtuk amit a kocsihoz adtak. Később (mikor már nem kellett mindenből egy garnitúra tartalék, babakaja meg fenesetudjamár mit csomagolni, akkor csak bedobtam egy textilpelust, krémet, törlőt meg pár pelenkát a táskámba a pénztárca meg a lakáskulcs közé.
Ha meg "egésznapos" programra mentünk (pl. állatkerbe) akkor hátizsákba pakoltuk ami kellhet.
Semmilyet nem használtam. Marhára fölösleges.
Ami a babakocsihoz volt, azt kihasználtam, de ha nem babakocsival mentünk, akkor egy kis nesszeszerbe raktam a pelusos cuccokat, bőven belefért.
Nem is értem a létjogosultságát, hisze 2-3 pelenkán, egy csomag popsitörlőn, a krémen és az alátéten kívül nem kell más bele. És ezért külön cipelni egy táskát?? Marhaság.
Én pont most vettem pelenkázótáskát, pedig 4 és 2 évesek a gyerekek, a tesó meg a pocakban. Elegem lett, hogy egy sima női táskát sem találtam, amiben elég rekesz lett volna mindannyiunk cuccainak. Olyat vettem, ami babakocsira is tehető és vállra is, +hátizsákká is alakítható.
Reggelente amikor megyünk az oviba, viszek inni a kicsinek, meg rágcsit, a nagynak benti rucit, pelusozós cuccokat, ha beugranánk barátnőkhöz és pont ott kell pelenkázni. És néha kell +kardigán, váltórucik ha pl.egész napos programra megyünk, kisebb játékok...
Estig sorolhatnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!