Meddig "kell" a kiságy?
én majd körbetámlásat szeretnék, mert hideg nálunk a fal, az úgy leesésgátlós, csak nagyon alacsonyan vannak sajna padlófűtésünk nincs
a válaszokra én is kivi vagyok, hogy mikor érdemes áttérni
Ilyen ifjúsági ágyban alszik a 14-15 hónaposod kedves egyik válaszoló?
Csak mert a mi kiságyunk hasonlóvá alakítható, de hogy az én 14 hónapos fiam úgy leesne altában róla, mint a pinty, az is tuti... Én még nem merem lecserélni a kiságyat... :o
Honnan tudtad, hogy már megérett a kicsi a cserére?
Bocsi az offért, csak első babám a fiam, és engem is érdekel a válasz... :)
És köszi a kérdést :)
Soha nem esett még le az ágyról :) ( Hála istennek )
Az az igazság hogy az ő szobájában 2 ágy van ( volt ) a saját rácsos ágya, és egy "ifjúsági ágy " mert amikor szoptattam könnyebb volt ott feküdni egymás mellett. Egyszer csak ugy döntöttem hogy ideje levenni a rácsot az agyárol akkor volt 12-13 hónapos. ( olyan az ágya,hogy nem körben rácsos csak az egyik oldalt és azt egyben le lehet szerelni , így lehet átalakítani ifjúsági ággyá) azt tudni kell hogy mindig ugy altattam hogy egymás mellé fekudtunk ő elaludt én pedig betettem az agyába. De ugy alakult hogy délutánonként valahogy mindig ott hagytam a nagyobb ágyon, végül már estére is ott maradt egyre többször igy teljesen leszokott az agyárol. Amit szét is szereltünk. Így már 14-15 hónaposan rendes ágyon aludt. Most 2 éves de még mindog nem esett le egyszer sem :) reggel felkel nyitja az ajtaját jön át hozzánk és êbreszt.
Ja és igen, sokan mondják hogy attól,félnek hogy a gyerek éjszaka elkezd kimászkálni. Ez nalunk egyszer sem fordult elő..
Azt kihagytam hogy azert óvatos voltam mert az agya mellé tettem egy szivacs matracot ( amit az utazó ágyához vettünk ) :) hát röviden ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!