Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekülést érdemes...

Milyen gyerekülést érdemes venni autóba?

Figyelt kérdés

A kislányunk jövő héten lesz 9 hónapos. Most 10kg és 72 centi, jó még neki a hordozó, de mivel jön a tél, s a beöltöztetés, ideje lesz venni neki ülést.

Nem tudom érdemes-e 0-18kg-ig valót venni, mert nem tudom igazából meddig jó, olvastam róla mindenfélét. Viszont ha lehet dönthetőt szeretnék, mert autóba mindig elalszik szinte, de olyant meg keveset látok ami több mint a 0-18kg. Egy-két olyant láttam ami dönthető és 9-25kilós, de annak meg sajnos elég horribilis az ára. Kérem valaki írja le a tapasztalatait, hogy meddig jó a 0-18kg, illetve melyik jó/biztonságos márka, megfelelő ár/érték arányú, illetve kényelemben milyen, szerette-e a baba?

Köszi

2015. okt. 5. 12:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most egy órája beszéltünk még erről a párommal, s végiglatolgatva, utánaolvasgatva végül új mellett döntöttünk. Ki is néztük a helyi bababolt netes oldalán, majd a héten meg is vesszük neki. Egyébként páromnak valamiért nagyon megtetszett ez a Concord trimax márka, ahogy ő mondta "felépítésre" úgyhogy az lesz. 9-36-os. de ha az nagy lesz, szerencsére lesz egy másik "kéznél". Nővéremék Maxi cosi ülése 18kiloig jó, tesom esküszik rá, s nem volt balesetes, így ha amit veszünk, nagy lesz, odaadja addig míg kell, az ő lánya úgyis kinőtte már .
2015. okt. 5. 17:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyob-nagyon bejött a Ferrari. Mindkettőnek az van és nagyon jó árban ki lehet fogni. Gyönyörűen van megvarrva nem foszlik és úgy tűnik, nagyon kényelmes nekik. Van többféle kategóriában. Külön pohártartóval. Csak ajánlani tudom, jó ár-érték arány.
2015. okt. 5. 22:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hát már kinéztük milyent veszünk, de ha lesz az üzletben olyan is, akkor feltétlenül megnézem milyen.
2015. okt. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!