Karácsonyi Lilla név?
Szép név.
Esetleg: Luca, Melissza, Melitta, Fanni.
Lányok!!!
Szóba jött még egy név!
Karácsonyi Kata?? :-)
Nekem a Lilla az egyik kedvenc női nevem és jól is illik a vezetéknevetekhez, de a Karácsonyi Kata nekem valamiért mégis jobban tetszik. Nem csak az, hogy alliterál, hanem valamiért különlegesebb hangzása van. :)
Viszont tennék egy olyan észrevételt, hogy a két név első szótagjából, kijön, hogy "kaka". Nem tudom ez mennyire probléma, de szóltam, úgyhogy a lelkiismeretem tiszta.
Hú, köszi, erre eddig nem is gondoltam! :-)
És Karácsonyi Luca? :-)
Mostmár kicsit ki vagyunk a nevekkel, képzeljétek, párom unokatesójáéknak született baba, hát nem Lilla lett?! És még a vezetéknév is ugyanaz, ráadásul itt laknak tőlünk 10 perc kocsikázásra. Nem járunk velük "össze" így nem tudtunk a névről...
Szóval.. Következő... LUCA? :-)
Luca tetszene, de a Karácsonyival én rögtön a Luca napra asszociálok, az annyira a karácsonyi szokások témakörhöz tartozik.
Linda, Lívia, Lídia?
Ezek kevésbé tucatnevek.
Sajnálom, mert a Lilla nagyon szép.
Luca szép név, de a vezetéknévvel nekem is a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó Luca- széke dolog ugrik be.
De itt van pár ötlet, hátha tetszik:
Karácsonyi Alíz
Karácsonyi Odett
Karácsonyi Liza
Karácsonyi Petra
Karácsonyi Noémi
Karácsonyi Rebeka
Karácsonyi Abigél
Karácsonyi Laura
Karácsonyi Zsófia
Karácsonyi Diána
Miért csúfolnák?
Nem tudom merre laksz, de felénk szinte minden városban van ilyen vezetéknevű ember..
Párom húgai is felnőttek, egy szem piszkálás nélkül.. Egyébként is, a vezetéknevünket nem mi választjuk magunknak :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!