Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Karácsonyi Lilla név?

Karácsonyi Lilla név?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszik? A férjem választotta,nekem eszembe sem jutott ez a név, inkább az Annához ragaszkodtam,de ez sem olyan rossz. :) Nektek tetszik? Ha esetleg nem,van olyan ami szerintetek menne a vezetéknévhez?

2015. okt. 3. 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szebb a Lilla, mint az Anna.
2015. okt. 4. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
inkább Lilla, Anna rengeteg van. és szebb is a Lilla a vezetéknévvel (én a sajátomnak személyes okok miatt nem adnám a Lillát, de ha ettől elvonatkoztatok, akkor tetszik...)
2015. okt. 8. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Szép név.

Esetleg: Luca, Melissza, Melitta, Fanni.

2015. okt. 28. 21:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Lányok!!!

Szóba jött még egy név!

Karácsonyi Kata?? :-)

2016. jan. 14. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem a Lilla az egyik kedvenc női nevem és jól is illik a vezetéknevetekhez, de a Karácsonyi Kata nekem valamiért mégis jobban tetszik. Nem csak az, hogy alliterál, hanem valamiért különlegesebb hangzása van. :)

Viszont tennék egy olyan észrevételt, hogy a két név első szótagjából, kijön, hogy "kaka". Nem tudom ez mennyire probléma, de szóltam, úgyhogy a lelkiismeretem tiszta.

2016. jan. 14. 22:03
 16/20 A kérdező kommentje:

Hú, köszi, erre eddig nem is gondoltam! :-)

És Karácsonyi Luca? :-)

Mostmár kicsit ki vagyunk a nevekkel, képzeljétek, párom unokatesójáéknak született baba, hát nem Lilla lett?! És még a vezetéknév is ugyanaz, ráadásul itt laknak tőlünk 10 perc kocsikázásra. Nem járunk velük "össze" így nem tudtunk a névről...

Szóval.. Következő... LUCA? :-)

2016. jan. 15. 01:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Luca tetszene, de a Karácsonyival én rögtön a Luca napra asszociálok, az annyira a karácsonyi szokások témakörhöz tartozik.

Linda, Lívia, Lídia?

Ezek kevésbé tucatnevek.

2016. jan. 15. 09:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom, mert a Lilla nagyon szép.

Luca szép név, de a vezetéknévvel nekem is a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó Luca- széke dolog ugrik be.

De itt van pár ötlet, hátha tetszik:

Karácsonyi Alíz

Karácsonyi Odett

Karácsonyi Liza

Karácsonyi Petra

Karácsonyi Noémi

Karácsonyi Rebeka

Karácsonyi Abigél

Karácsonyi Laura

Karácsonyi Zsófia

Karácsonyi Diána

2016. jan. 15. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak egy észrevétel, de nem lehet, hogy ha a lány nagyobb lesz, csúfolni fogják a vezetékneve miatt?
2016. jan. 16. 13:28
 20/20 A kérdező kommentje:

Miért csúfolnák?

Nem tudom merre laksz, de felénk szinte minden városban van ilyen vezetéknevű ember..

Párom húgai is felnőttek, egy szem piszkálás nélkül.. Egyébként is, a vezetéknevünket nem mi választjuk magunknak :-D

2016. jan. 16. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!