Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vinnétek a kéthós oltás...

Vinnétek a kéthós oltás napján karácsonyi ünnepségre?

Figyelt kérdés
Szerdán délelőtt lesz a kislányom kéthós oltása, és délután a nagylányom ovis ünnepélye :)
2014. dec. 15. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nem vinném el a 2 hónapos babát a sok ovis közé télen a járványos időszakban... nem tudod valakire rábízni?
2014. dec. 15. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ovisok közé a legnagyobb járványok idején eleve nem vinnék 2 hónapos babát. Oltástól függetlenül.

Szinte biztos, hogy összeszed valami számára komolyabb betegséget.

2014. dec. 15. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem. A 2,5 évesem is összeszedett valamit az oviban a tesója mikulás ünnepségén.
2014. dec. 15. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam vegig aludta a delutant az oltasok utan. Masnap volt nyugos. 11.-en kaptuk. :)

Akiktol kerdeztem mindenel aludtak a babak utanna.

2014. dec. 15. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

csatlakozom az első három válaszadó véleményéhez. Nagyon kicsi még, és sok oltást nem is kapott meg, a mostani rengeteg ovis járványon kívül is sok mindent elkaphat, az immunrendszere nem elég erős. Ha belázasodik, még lázcsillapítót sem kaphat ennyi idősen, irány a kórház, pont nem kéne, főleg így karácsony előtt, nem?

Bízd rá valakire szerintem is, ha nem tudod, akkor fene ott egye az ünnepséget. Biztos vaqyok benne, hogy az egészség neked is a legfontosabb.

2014. dec. 15. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha én lennék a nagyobb testvér, és az utálathoz az még nem lenne elég hogy nekem oviban kell lennem míg a testvérem otthon van, akkor végleg meggyűlölném, ha az anyukám miatta nem jönne el az ünnepségemre.
2014. dec. 15. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Óvónőként és anyaként válaszolok:

NEM.

Egyrészt nem a naggyal foglalkoznál, hogy ő milyen ügyes, mit csinál, stb., hanem a kicsit kéne dajkálni, ha sír vagy nyűgös, akkor kimenni vele, mert tönkreteszi az ünnepélyt.

Nálunk volt párszor, hogy a kisebb tesók végig ordították az anyák napi ünnepséget, bedobálták a cumikat, stb., és a többi szülő ki volt akadva miatta.

Amúgy meg járványok vannak, betegek, tüsszögnek a gyerekek, kinek hiányzik, hogy elkapjon valamit az oviban?

Az oltástól meg aluszékonyabb lesz, esetleg lázas, nyűgös, neki se hiányzik, hogy hurcold ide-oda.

2014. dec. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!