Vinnétek a kéthós oltás napján karácsonyi ünnepségre?
Ovisok közé a legnagyobb járványok idején eleve nem vinnék 2 hónapos babát. Oltástól függetlenül.
Szinte biztos, hogy összeszed valami számára komolyabb betegséget.
Nekem a fiam vegig aludta a delutant az oltasok utan. Masnap volt nyugos. 11.-en kaptuk. :)
Akiktol kerdeztem mindenel aludtak a babak utanna.
csatlakozom az első három válaszadó véleményéhez. Nagyon kicsi még, és sok oltást nem is kapott meg, a mostani rengeteg ovis járványon kívül is sok mindent elkaphat, az immunrendszere nem elég erős. Ha belázasodik, még lázcsillapítót sem kaphat ennyi idősen, irány a kórház, pont nem kéne, főleg így karácsony előtt, nem?
Bízd rá valakire szerintem is, ha nem tudod, akkor fene ott egye az ünnepséget. Biztos vaqyok benne, hogy az egészség neked is a legfontosabb.
Óvónőként és anyaként válaszolok:
NEM.
Egyrészt nem a naggyal foglalkoznál, hogy ő milyen ügyes, mit csinál, stb., hanem a kicsit kéne dajkálni, ha sír vagy nyűgös, akkor kimenni vele, mert tönkreteszi az ünnepélyt.
Nálunk volt párszor, hogy a kisebb tesók végig ordították az anyák napi ünnepséget, bedobálták a cumikat, stb., és a többi szülő ki volt akadva miatta.
Amúgy meg járványok vannak, betegek, tüsszögnek a gyerekek, kinek hiányzik, hogy elkapjon valamit az oviban?
Az oltástól meg aluszékonyabb lesz, esetleg lázas, nyűgös, neki se hiányzik, hogy hurcold ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!