SOS! 6 napos babának csipásodó szemre lehet adni valamit, amit vény nélkül lehet kapni?
Figyelt kérdés
Nekünk a tobrexet írták annak idején, de azt csak vénnyel lehet, barátnőméknek kellene, de ma ugye nincs rendelés sehol.2010. márc. 15. 08:41
1/11 anonim válasza:
Kamilla tea? Az szokott segíteni ilyen esetben, és általában minden kisbabás anyukának van otthon.
2/11 anonim válasza:
Kamilla tea vagy homeopátiás szemcsepp, oculoheel.
4/11 anonim válasza:
Forralt, lehűtött víz. A kamilla száríthatja az érzékeny kis bőrét.
Egyébként a váladékozás lehet elzáródott, ill. meg nem nyílt könnycsatornától, annak meg teljesen mindegy, hogy mit csepegtet bele az ember.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. márc. 15. 09:27
6/11 anonim válasza:
az utolsóval értek egyet. csepegtettük 4 félével születésétől és végül 3-4 hósan elvittük könnycsatorna átmosásra és husss végleg megoldódott. FÉl perc volt az egész, hidd el paráztam ezerrel, de a kislányomat nem viselte meg, ellenben megszűnt a panasz. A sok szemcseppel 100szor jobban maceráltuk mint a 20 másodpercet csatornaátfújással...
7/11 anonim válasza:
Lehet,hogy most sokan kinevetnek,de a legjobb a cukros víz.1dl főtt vízben fel kell oldani 1/2 teáskanál kristálycukrot,jól áttörölgetni,majd leöblíteni.Naponta 5-6szor megismételni.A cukor magas koncentrációjú oldata természetes antibiotikumként hat,mivel elvonja a fertőző baktériumok sejtfalából a vizet,ily módon elpusztítja őket.Népi módszer tudományosan alátámasztva. Remélem nektek is beválik:))
8/11 anonim válasza:
Ha még szoptat, akkor az anyatej is segít. Vmikor azzal mosták az újszülöttek szemét. Hülyén hangzik, de segít. Babámon és saját magamon is kipróbáltam, mikor egy hete begyulladt a szemem, mert huzatot kapott.
9/11 anonim válasza:
az anyatejet már én is hallottam, a cukrosvizet nem. a tejjel érdemes próbálkozni.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!:)
2010. márc. 15. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!