Használtatok légzésfigyelőt? Volt értelme?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 09:18
11/18 anonim válasza:
Használtuk. Természetesen volt értelme. Néha riasztott, de azt sose fogjuk megtudni hogy téves riasztás volt -e. Ugyanis a legtöbb esetben amikor a baba nem vesz levegőt, elég h megszólal a riasztó, és újra lélegzik.
12/18 anonim válasza:
Igen, használtunk. Volt értelme, mert nyugodtak voltunk.
13/18 A kérdező kommentje:
A húgoméknak volt, de azt mondják, többször tévesen riasztott (azt nem tudom, honnan lehet tudni, hogy téves). 40 fölött vagyok, több vetéléssel a hátam mögött, terhesen. Nem stresszelném magam feleslegesen, de félteném is a gyereket.
2015. okt. 1. 10:16
14/18 anonim válasza:
Igen,használtuk és igen,volt értelme!Az első leírta a lényeget,így kell felfogni.Az én véleményem az,hogy a mai fejlett világban sok olyan találmány született,ami segíti a mindennapjainkat! Legyen szó a legapróbb dologról akár,amit mondjuk 20-30 évvel ezelőtt furcsának,szokatlannak,feleslegesnek tartottak eleinte,most pedig természetesnek tűnnek.
15/18 anonim válasza:
12-es vagyok. Én ezzel úgy voltam, hogy inkább ugorjak ki feleslegesen az ágyból százszor, mint egyszer ne, mikor pedig kellene.
16/18 anonim válasza:
Használtuk és megnyugtatott. Én még anno gondolkodtam is hogy vegyek-e,ha nem az egyik legjobb barátnőm meséli,hogy az két hetes fiuknál beriasztott. Már indult,hogy biztos téves, amikor beért a szobába, felvette a gyereket, akkor vett egy óriási levegőt. Nyilván van egy minimális esély,hogy nem volt gond, csak téves volt a riasztás, de nekem ez bőven elég volt. Nekünk nem riasztott össze-vissza. Egyszer riasztott, akkor valóban lemozgott teljesen a kiságy végébe és nem érzékelte a pad.
17/18 anonim válasza:
1 hónapos a babánk, van légzésfigyelőnk, az elején mindig használtuk, de most már néha elfelejtem bekapcsolni, meg van hogy mellettünk alszik a nagyágyban. Szóval mondhatnám, hogy fölösleges, viszont amikor használjuk, megnyugtat.
18/18 anonim válasza:
3 és fél hónapos babám van, használunk, fel sem merült bennem, hogy ne vegyek. Még soha nem riasztott, csak amikor elfelejtettük kikapcsolni, és kivettük a gyereket a kiságyból, de nekem nagyon jó tudni, hogy van, így nyugodtan alszom, ha nem lenne, tuti százszor átmennék megnézni éjjel a gyereket. Ismerősnél halt meg így egy kisfiú, én nem vágyom erre. Ő is időre született, egészséges baba volt, ha jól emlékszem, 4 hónapos. Őszintén remélem, hogy élesben sose hallom besípolni. Amúgy a mi kislányunk is volt, hogy keresztben feküdt összekuporodva a kiságy végében, de akkor is érzékelte, elvileg arról, ami nekünk van, nem tud lemászni, mert az egész matracot érzékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!