Hogy lehetne visszaszoktatni az egyedül elalvásra?
Fiam 5 hónapos. Születésekor kb 2 hónapos koráig vagy rajtam vagy a babakocsiban aludt el. Majd kb 3,5-4 hónapos koráig egyedül, betettem a kiságyba cumit adtam beki alvókát és aludt. Néha bementem visszarakni a cumit neki.
Volt egy megfázása, nem kapott levegőt hiába szívtuk az orrát így kézben aludt csak el. Azóta is így alszik. De amint becsukja a szemét leteszem van mikor megébred akkor paskolom a fenekét és úgy alszik vissza. Hogy lehet újra visszaszoktatni az egyedűl alvásra? Van melette egy 2 évesem is őt nagyon sokáig ringava altattuk el apával majd melléfeküdtünk és úgy aludt mert már nem bírtuk.
Hajnali 6 kor ébred elsőnek akkor nincs gond vissza alszik magától.
Bocsi ha nem jó helyre írtam.
Ha csak beteszed a kiságyba és kimész, mit csinál? Sír?
Nekünk ez volt a megoldás a kezdetektől. Fürdés, kaja, kicsi babázás még a mi ágyunkon, aztán fél 10kor bevittük a szobájába, letettük, és kimentünk. Ő ilyenkor még pár percig gügyög, sikogat, röhögcsél magában, aztán elalszik. Ha sír, akkor bemegyek, és simizem picit, amíg megnyugszik, aztán újra otthagyom. Nem szívtelenségből, csak egyszerűen amíg ott van valaki, addig produkálja magát :)
2 hónapos korától alussza végig az éjszakát 21:30tól 05:30ig kb. Éjjel ha mégis ébredne, visszaadom a cumiját és visszaalszik.
Most 1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!