Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitól lesz hasfájós egy baba?

Mitól lesz hasfájós egy baba?

Figyelt kérdés
Egy napon szültem a barátnőmmel. Az Ő kisfia és az Én kislányom is csak szopizik. Mivel a szomszédban laknak,így szinte minden nap együtt vagyunk,ugyaz azokat esszük. Nagyon közel állunk egymáshoz. Szerencsére az én kislányom nem,de az Ő kisfia nagyon hasfájós. Ez már a pocakban eldől?
2008. szept. 9. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy esetleg Ő iszik szénsavasat vagy pl őszibaracklevet vagy mesterséges szízenék,ízesítő tartalmú italokat.Kipróbálhatja azt is,hogy pár napig nem eszik,iszik semmilyen tejtartalmú dolgot,ez is okozhat gondot.A babák emésztőrendszere amúgy még nem működik tökéletesen,idő kell ahoz,hogy ez beálljon és akár alkati dolog is lehet.
2008. szept. 9. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiúk általában sokkal inkább hasfájósak mint a kislányok. A hasfájósság az emésztőrendszer érési folyamatának a követlezménye, de mivel van a nemségnek szerepe, így valami más is lehet a háttérben amiért a kisfiúkat jobban kínozza. Vagy csak egyszerűen a nők szívósabbak, erősebbek magasabb a fájdalomküszöbük és meglátszik mindjárt a születés után.

Nekem két kisfiam van az egyik tápszeres volt a másik anyatejes, és mindkettő egyformán nagyon hasfájós volt az első 3 hónapban.

2008. szept. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!