Hogy szoktassam le 14 hónapos fiam a szopásról?
Figyelt kérdés
Éjszaka már elértük, hogx csak egyszer kell fel szopizni, de napközben még legalább ötször szopik. Eszik már mindent, nem az éhség miatt szopik, néha csak pár kortyért könyörög. Tejem sincs már sok. Ne adjak neki, vagy elapad úgy is ha nem lesz?2010. márc. 14. 18:54
1/1 anonim válasza:
Én tovább ciciztettem, de csak mert gyenge voltam mikor elválasztásra került a sor!Aztán később nehezebb volt!Az én éves lányom sem azért cicizett mert éhes volt, hanem megszokásól!Én egyszerűen nem adtam neki!Leragasztottam sebtapasszal, és mondtam hogy megharapta a kutyus!És mikor próbálkozott jajgattam, hogy fáj!2 nap volt hiszti, és persze éjjel is sírás, könyörgés, még én is sírtam, mert úgy sajnáltam, de aztán 3. vagy 4. éjjel már aludt mint a tej.Fel sem kelt a szokásos adagért!
Legközelebb biztosan nem várok 2 éves koráig4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!