Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti melyiket vennétek ebből a...

Ti melyiket vennétek ebből a két babakádból, és miért? (csak a színe tér el)

Figyelt kérdés

Van ez a fehér:

[link]

És ez az átlátszó+kék:

[link]

Ti melyiket választanátok? (ajándékba kapjuk)

2015. szept. 27. 17:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félreérthető volt, a babakádnál csak egy szempont, hogy tovább használható, elsősorban 1 éves korig keresünk összecsukható kádat, a méretére vonatkozóan írtam, hogy 4 éves korig írják.
2015. szept. 27. 18:55
 12/23 A kérdező kommentje:
Szóval 0-12 hós korig:)
2015. szept. 27. 18:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Ki van zárva, hogy ebben egy egyévest megfürdetsz. Vagy szorongva ül, vagy áll. De megfelelően nem fogod tudni használni sajnos.
2015. szept. 27. 19:04
 14/23 A kérdező kommentje:
Oké, de ezt fogjuk kapni, színt választhatunk, addig használjuk, ameddig belefér, ha ez 4 hónapos kora, akkor addig:)
2015. szept. 27. 19:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Viszont köszönöm a tippeket is, így legalább nem fogok meglepődni, hogyha nem lesz addig jó, ameddig rá van írva:). Megnéztem egy másik összecsukható kádat, hogy fölöslegesen ne adják ezt, ha akkora az eltérés, de az sem nagyobb, úgyhogy marad most ez.
2015. szept. 27. 19:35
 16/23 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Egyiket sem. Tizenezret egy kádért..... tuti nem. INkább vetetnék egy olcsóbbat amiben van olyan tartó amibe nem csúszkál a gyerek és max feltenném a szekrény tetejére, ha nem tudod hol tárolni. Biztos van valami szekrénysor a lakásban, vagy mosógép tetejére, mit ott tároltuk.

A külöbözetből meg vehetnének még pár dolgot :)

Amúgy jópofa és praktikus, de nem tudom mennyire lehet tartós a sok ki nyitogatástól.

Inkább a fehéret választanám.

2015. szept. 27. 20:05
 17/23 anonim ***** válasza:
A gyerekem 4 hónaposan olyan hosszú volt, mint ez a kád, szóval ilyet biztosan nem vennék.
2015. szept. 27. 20:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Használtam vettem ilyet nyaralásra (itthon az állványos fektetős kád volt valóban aranyat ér!). Ha kicsi a helyetek, valóban praktikus. Én ajánlom az újszülött betétet hozzá, főleg ha első gyerek és valami magasabb berendezést amire ráteszitek, mert a földön nagyon kényelmetlen lesz. Egy barátnőmnél van most kölcsönben, mert nagyon pici lakásban élnek, mosógép az állvány és a tetején a kád:-) ha nagyobb lesz és ül a kicsi a zuhanytálcába teszik be a kádat, mert nincs fürdőkádjuk..
2015. szept. 27. 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Az átlátszó jópofa, de minden vízkő csepp ott marad rajta, szóval vagy rendszeresen vízkőtleníted, vagy pár hét alatt nagyon csúnya lesz.
2015. szept. 27. 21:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez nekem elég gagyinak tűnik, és nem azért mert stokke. Ha összecsukható, akkor van a Tomynak egy, vagy Boon, nem emlékszem, az ia viszonylag laposra csukható.

[link]

Ez nagyon bejön, lehet úgy is àllìtani, hogy az alja tartsa picit a babàt.

2015. szept. 27. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!