Mit csináljak ha semmit se iszik meg cukor nelkul?
Figyelt kérdés
csecsemo kora ota ez van. mindent vegig probaltam poharbol cumibol csorosbol de semmit se iszik meg cukor nelkul...tiszta vizet se...de amint beleteszek egy negyed resz gyumolcslet ugy megissza....uresen a teat se pedig vettem neki barackost mert imadja a baracklet..de nem issza cukor nelkul...ahogy beleteszek egy fel kaveskanalnyi cukrot rogton megissza...poharbol belekortyol a vizbe de egy kortynal tobbet nem hajlando inni...14 honapos. tudom majd iszik ha szpmjas lesz. de meddig egeszseges varni azzal hogy igyon?? tegnap egesz nap nem adtam neki semmit ami cukros erre egesz nap nem ivott semmit.2015. szept. 27. 10:24
11/11 anonim válasza:
Hasznalj xilitolt. Az meg a fogainak is jot tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!