Hogyan kell a babahordozót bekötni a kocsiba, ha nincs hozzá adapter?
Chipolino babahordozónk van, adapter nélkül. Szabályosan hol lehet utaztatni a babát benne? Hogyan kell a biztonsági övet bekötni?
Lehet, hogy buta kérdés, de én nem tudom.
Örököltük, úgyhogy nincs használati útmutató. Akié volt ők nem használták kocsiban.
Arra gondoltam, hogy hátra teszem -magam mellé- menetiránnyal szemben és áthúzom az elején az övet.
Sajnos nincs keretünk adaptert venni. :( Azt bezzeg megtaláltam hogyan kell rögzíteni.
Az lesz! 10 nap múlva szülünk -elméletileg- valahogy haza kell hozni a picúrt. :)
Köszönöm!
Menetiránynak háttal kell bekötni a hordozókat általában úgy, hogy a biztonsági övnek azt a részét ami a mellkasod előtt futna, a hordozó hátulján található fülecskén keresztül kell átvezetni, azt a részt ami az öledben lenne, pedig a hordozó tetején található fülecskéken kell áthúzni. Mindenképpen próbáljátok meg még a szülés előtt bekötni, ne akkor kelljen idegeskedni amikor már jönnétek haza a kórházból. Ugyanis mi így jártunk. Menetiránnyal megegyezően tudtuk csak bekötni. Persze azóta már rájöttünk hogy kell.
Könnyű szülést!
Hú, így oké! Már értjük! :) Kedden ctg-re megyünk, kipróbáljuk.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!