Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár napos babánk ha meghamizot...

Pár napos babánk ha meghamizott, tiszta a pelus, lefektetem de csak kapálózik össze vissza és nehezen alszik el mert nyügös. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Hiába veszem fel és büfiztetem esetleg lerakom és csinálja ujra.
2008. szept. 9. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
probáld meg hasra fektetni és a hátát simogatni lehet hogy segit majd nekünk bevált és a kisfiam csak hason aludt el most 6 éves és néha még mindig hason alszik
2008. szept. 9. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Vedd fel, ringasd a karodban és halkan énekelj neki, vagy dúdolj. ha egy kicsit megnyugodott, próbáld visszatenni a kiságyba. A hason fektetés nálunk is be szokott válni.
2008. szept. 9. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a pocija fáj??? Próbáld hasra fektetni, hátha könnyebben pukizik és megnyugszik. Én babateát adtam neki (édeskömény és kamilla keveréke). Nálunk az vált be, mert semmi pénzért nem volt hajlandó hason aludni-feküdni.
2008. szept. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!