Hol van a legbiztonságosabb hely a gyerekülésnek az autóban?
Figyelt kérdés
5személyes autó, és újszülött gyerek ülés, tehát menetiránnyal ellentétesen.2008. szept. 9. 17:25
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom hol a legbiztonságosabb, de nekünk a sofőr mögötti ülésen van bekötve. Én meg mellette ücsörgök.
2/6 anonim válasza:
Az első babával hátul ültünk. Azon az oldalon ahol eléghosszú volt a bekötéshez az öv.
most,hogy két gyerek van a kicsi az anyós ülésen utazik a nagy mögötte és én hátul a nagy mellett.Így mindkettőt eltudom látni.
3/6 anonim válasza:
A legbiztonságosabb(mindenképp hátul) a vezetőülés mögött és nem számít,hogy hordózó még v. már rendes gyerekülés.
4/6 anonim válasza:
Mivel én gyakran egyedül közlekedek a babámmal, nekem hátul középen van bekötve. Anyósülésre nem tudom tenni, mert a légzsákot nem lehet kikapcsolni. Így vezetés közben is szemmel tudom tartani (van gyerekfigyelő tükör is az autónkban) és elérem. Szerintem középen teljesen jó helyen van, ha oldalról bárki belénkjönne, bár sose történjen meg.
5/6 anonim válasza:
Vezetőülés mögött, menetiránynak ellenkezőleg bekötve! A mi hordozónk römer (csak autóshordozókat gyárt) és a tájékoztatójában is ez van. Szigorúan így!
6/6 anonim válasza:
Amíg pici a baba és egyedül utazol az anyósülésen,amennyiben nincs,vagy kikapcsolható a légzsák.Nem tudom,ha mögöttem van,és bármi gondja akad,de nem tudok hirtelen kiállni a a forgalomból,akkor mit csinálok?Így viszont látja az ember,és azonnal tud reagálni.És úgy gondolom ő is nyugodtabb,ha látja ott vagyok vele.Nem véletlen találták ki,h előre is lehet ültetni bizonyos feltételek mellett.17 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!