Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történt a jó alvó lányommal?

Mi történt a jó alvó lányommal?

Figyelt kérdés

Lànyom 9 hónapos. Amíóta megszületett vègig aludta az èjszakàt. Több orvos is mondta hogy jön a foga,ezt mondjàk hàrom hónapos koràtól de semmi. Kb.egy hónapja alig alszik èjjel. Legtöbbször èjfèlig alszik utànna egy óràt èbren van majd vissza alszik de 20-30 percenként èbred.

Nem èhes,legtöbbször sír is,próbàltam màr fàjdalom csillapítót de semmi vàltozàs.

Én màr nagyon nehezen bírom, hulla vagyok.fèrjem rengeteget dolgozik, nem tud kelni hozzá, amúgy is csak èn kellek ilyenkor. Na most meg a saját dokinőnk mondta hogy itt semmi jele fogaknak. Mitől lehet ez?

2015. szept. 25. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt kb. ennyi idősen. Végül kiderült h fázik:) Plusz egy réteg ahhoz képest amit gondoltam a megoldás. Esetleg egy melegebb hálózsák vagy vastag zokni rá. Próbálgasd mi jön be neki, vesztenivalód nincs, ha már úgyis fenn vagytok mindketten. Szóval azóta nincs gond, ha éjjel gyakran kel, tudom, hogy fázik és azért nem bír aludni, gyorsan megoldódik így mindig.
2015. szept. 25. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

Utána!!!! Egy N! Miért kell így írni?? Alapból helyesen írsz.. Erre utánna?

Ilyen szó nem létezik! Bocsi, de egy hülye elkezdte es a többi birka követi... TŐLLEM meg hasonlókat.. Nállam..

A kèrdésedre:

Sajnálom, lehet ez egy ilyen időszak. Ami fontos, ha volt rendszeretek a fektetésben, semmikèpp ne térj le róla.

8 hós koruktól kezd az akaratuk kialakulni.

2 éves kislànyom 2 hetes kora óta alussza át az éjjeleket. Mi a rendszernek köszönhetjük, ezt àllítom és tudom.

Kitartást!

2015. szept. 25. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szeparációs szorongás ha csak te kellesz neki, általában ilyen korban jelentkezik először.
2015. szept. 25. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Elromlott.
2015. szept. 25. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha 2 hetes kora atalussza az ejszakat, akkor azt tuti nem a rendszernek koszonheted, csak egyszeruen szerencses vagy ezzel a babaval. A kovetkezovel lehet, hogy nem leszel.

Nalunk is van rendszer, sziklaszilard, megis legalabb haromszor ebred ejjel. Mondhatni az ejszakai ebredesek es rendszerszeruek :)

2015. szept. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!