Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan egri anyuka...

Van itt olyan egri anyuka akinek szeptemberben megy a gyereke bölcsibe?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Egri vagyok, de kislányom csak januárban lesz bölcsis. Miért kérdezed?
2010. márc. 14. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is egri vagyok, gondolkodtunk mi is azon, hogy bölcsibe vigyük a lányomat, de végül csak ovis lesz, mert meg tudom oldani, hogy ne kelljen vinni. Miért kérdezed?
2010. márc. 14. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Megszerettem volna kérdezni,hogy bekellett -e menni megerősiteni,hogy biztos elkezdi-e a bölcsit.Csak akkor voltunk bent mikor jelentkeztünk(1 éve).

Állítólag májusban már beíratkozás van és gondolom addig a munkáltatótól is kikell kérni a papirokat stb.

Azért köszi a válaszokat.

Ha valamit esetleg tudtok írjatok.

2010. márc. 14. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Mi az Iskola útiba írattuk be még tavaly májusban, de kb 2 hete voltam bent megerősíteni a szándékunkat. Akkor azt mondták, hogy május körül lesz szülői értekezlet, előtte levélben értesítik a felvételről a szülőket, s hogy mi a teendő. A szülőire kell majd vinni az igazolásokat.

Üdv!

2010. márc. 15. 10:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. márc. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!