Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vida Áginál olvastam, hogy az...

Vida Áginál olvastam, hogy az akarat 8 hónapos korban jelenik meg a babáknál. Van köztetek olyan, akiknél hamarabb megmutatkozott, ha igen, miben?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez annak számít-e, de kb 3 hetesen már bőszen tiltakozott az ellen, hogy vízszintesen tartsuk a kezünkben, kizárólag függőlegesen hajlandó megmaradni azóta is (2 és fél hónapos most). Amint elfektetnénk a karunkban, visít.

Nem bír megmaradni hordozókendőben, idegesíti, hogy nem tud rendesen mozogni és nem lát (eléggé sajtkukac típus), így addig sír, míg ki nem veszem.

2015. szept. 23. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én babám is első perctől hangos ordítással adta a tudtunkra, ha valami neki nem tetszett és nem is hagyta abba még nem úgy volt, ahogy ő akarta. Nekünk a gyermekorvosunk is azt mondja, hogy első perctől egy nagyon akaratos baba volt. Szóval nekünk ez nem jött be! Nálunk hamarabb nyiladozott az akarat. Később ez hatványozódott...Ügyesen, okosan, következetesen kell nevelni az biztos. Azért sokat csiszolódott. A minap kaptam mindenkitől dicséretet, hogy mennyit változott, nyugodtabb, jobb lett, kevesebb a hiszti. 15 hónapos
2015. szept. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!