Nem gond, ha 7 hónapos kisfiam még napközben is "kéri" a cicit az altatáshoz? Nem nagy már ehhez?
Figyelt kérdés
Se cumi, se ringatás! Ezekre nem alszik el, max. ha 1 órán keresztül ringatom és hallgatom, ahogy már szinte zokog. A cicin nyugszik csak meg és elalszik 5 perc alatt.
Kicsit azért aggaszt, hogy nem "nagyfiú" már ehhez?
2010. márc. 14. 09:26
11/14 anonim válasza:
13 hós ma kisfiam, és még ő is cicivel alszik el, sőt éjszaka is 1-2x, szopizik kicsit és alszik tovább. Nem érdekel ki mit mond, nekünk így jó.
12/14 anonim válasza:
11.33-as vagyok egyébként én 2 éves koráig tervezem szoptatni.
13/14 anonim válasza:
Az én kislányom 8,5 hónapos, és ő is mindig cicivel alszik el, én is sokat gondolkodtam már ezen, hogy mi lesz majd később, illetve akkor, ha már nem lesz ehhez elég tejem. Hmmm, nem tudom. Most ez jó így mind a kettőnknek, 5 perc alatt mindig elalszik, nincs sírás, kínlódás. Ahogy elaludt, leteszem és szépen alszik tovább a kiságyában. Hogy hogy lesz hónapok múlva, azt most még nem tudom.
14/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Én is örülök, hogy nincs gond az altatással, hiszen cicin rögtön alszik.
Mások véleménye majd egyik fülemen be, másikon ki! :) Talán kicsit korán agyalok ezen, hogy mi lesz majd ha....majd megoldom. Talán még nem is olyan "nagyfiú"...:)
2010. márc. 14. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!