Nem gond, ha 7 hónapos kisfiam még napközben is "kéri" a cicit az altatáshoz? Nem nagy már ehhez?
Se cumi, se ringatás! Ezekre nem alszik el, max. ha 1 órán keresztül ringatom és hallgatom, ahogy már szinte zokog. A cicin nyugszik csak meg és elalszik 5 perc alatt.
Kicsit azért aggaszt, hogy nem "nagyfiú" már ehhez?
Egyáltalán nem nagy.
Akár 2 éves koráig is szoptathatod
köszi, kicsit nyugodtam vagyok.
az az igazság, hogy vágták már a fejemhez, hogy "már egyedül kellene elaludnia a kiságyban", "fél évesen az én gyerekeim már maguktól aludtak el"...stb.
5 hónapos korában volt pár nap, amikor simán elringattam, és a cumi is elég volt, de ez csak pár nap.
Próbálok pár percig sétálni vele, ringatom, énekelgetek, de csak csukott szemmel sír és szinte könyörög, hogy "anya hagyd a dumát, és lökd a cicit a számba"
Éjszaka is felébred 2x is, és csak cicin alszik vissza. Ez mondjuk már kicsit fárasztó....jó lenne már 7 hónappal szülés után végre átaludni egy éjszakát. Igaz, csak felébred, cici és alszunk.
Az az érdekes, hogy már többször előfordult, hogy napközben betettem a kiságyban (fáradt volt már nagyon) de még kicsit játszadozott, én átmentem a másik szobába, gondoltam, majd 5 perc múlva benézek, ha nyűgös lesz és elaltatom, erre bemegyek, és minden szó nélkül elaludt...tehát képes rá, tud egyedül aludni....ennek ellenére nyüszít a ciciért!
Hát....én is azt szeretném, hogy sokáig szopizzon, de azért a 1,5 éves korhatárt nem szeretném átlépni. Egyébként tényleg jó, hogy Te olyan sokáig tudtál szoptatni. Szerintem nekem addig nem is lenn elég tejem. A napokban elővettem a mérleget, és megnéztem egy szopit, hát, sajnos 1 ciciből 70ml, igaz el van vele, de azért ez nem valami sok nem?
Én annak örülnék, ha maradna a szopi még reggel, este, éjszaka, napközben szilárd és el tudna aludni mondjuk cici nélkül is. De lehet hogy igazatok van abban, hogy ehhez még most nem "nagy". Még alhat cicin, ha úgy szeret. Csak attól félek, hogy minél tovább megy így, annál nehezebb lesz erről leszoktatni...nem akarom, hogy sírjon..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!