Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes hordozókendőt venni?...

Érdemes hordozókendőt venni? Hol találok leírást a megkötéséről?

Figyelt kérdés
A Teszveszen találtam olcsóbban, de gondolom a használthoz nem adnak leírást. A kisfiam állandóan ölben akar lenni, gondoltam ha magamra kötöm kényelmesebb lenne. Érdemes venni ilyet? Biztonságos?
2010. márc. 13. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

www.babakozelben.hu

Előtted kettővel én írtam ki a kérdést :)

2010. márc. 13. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem láttam, bocsi. Tök jó, köszi.
2010. márc. 13. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem van egy rugalmas hordozokendom, 3x hasznaltuk, haromezert vettem, egy ezresert odaadom :)

7 kiloig jo, nem meleg vastag, hanem rugalmas, guglizz ra a rugalmas hordozokendore, ha erdekel kuldj uzenetet.

attol fugg amugy, en is itthonra akartam, de nem lehetett ulni a babaval (vagy csak en nem tudtam hordozokendoben gyerekkel ugy ulni, hogy kenyelmes legyen), de nagyon jo volt kocsi nelkul leszaladni boltba vele (en bena voltam, mire felraktam 10 perc, de az ismeros kismamak 2 perc alatt feltettek)

2010. márc. 13. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen! Nekem karikás kendőm van, és nagyon praktikus, jobban szeretem, mint a kengurut, mert az vágja a vállamat. Azért vettem a karikásat, mert azon csak egyszer kell beállítani a méretet, és nem tűnt bonyolultnak, mint a másik. Azóta láttam az orvosnál egy anyukát, aki sima kendőbe hozta a gyerekét, és pofonegyszerű megkötni. Úgyhogy veszek egy olyat is, mert sokkal több a variáció. Amúgy 5.000 Ft-ba kerül mindkettő a kedvenc bababoltomban (a teszveszen drágábban láttam a használtat akkoriban), és van hozzá leírás, és persze színválaszték is.
2010. márc. 13. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
www.hordozas.hu
2010. márc. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!