Mekkorának kell lennie 4-5 hónapos korban a kisfiúk kukijának?
Figyelt kérdés
Nem láttam még a kisfiamon kívűl más ilyenkorú babát, de mintha nem nőtt volna még neki, a testéhez képest szerintem már nagyobbnak kéne lennie.2010. márc. 13. 20:29
11/17 A kérdező kommentje:
Jaj de rendesek vagytok köszi szépen, igen amúgy nem az érdekel hogy mekkorra lesz hanem szeretném hogy minden rendben legyen vele,átlagos e neki, mert ha nincs akkor időbe tudjak majd segíteni, mert a férfiaknál nagykorúkban igen csak meghatározó és nem szertném hogy bármiben is hátránya legyen.
2010. márc. 13. 20:50
12/17 anonim válasza:
Én vagyok, aki lemérte:))) Áruld el, mekkora a fiadé.
13/17 anonim válasza:
1.vagyok.
Tényleg ne haragudj,nem bántásból írtam,csak megmosolyogtam a kérdést. :-D
De hát,látod,hogy más sem méri,biztosan nem lesz gond.
Azért apa is biztos mosolyogna,ha látná,hogy megméritek a kisfiúk kukiját.Én ha elképzelem mosolygok,de tényleg nem rosszindulat.
14/17 anonim válasza:
Sztem ez gyerekfüggő is, a fiam 17 hós, és most nő neki, de láthatóan!! :D
(én örülök neki nagyon, mert eddig naon piszike volt.:D)
Jártunk usziba, na ott láttam vele egykorú babát, hááát, volt h elkeseredtem!
De most beindult, u h szerintem türelem! :DD
Egyébként szerintem is fontos kérdés ez....
(azért lehet boldogtalan egy 5 centis kukival...u h igenis fontos kérdés)
Én a dokit nem mertem megkérdezni.
15/17 anonim válasza:
Szia
kivancsiva tettel igy en is lemertem. Az en kisfiam 5 honapos es 3,5cm.
16/17 anonim válasza:
az elozo valaszolo vagyok: en fentrol mertem, ti hogy mertetek?
17/17 A kérdező kommentje:
Ugye hogy mások fejében is megfordult már a kérdés?csak nem mindenki meri megkérdezni, amúgy 2cm, ha fázik akkor még kisebb:-))ha áll mert hajnalban mikor cserélem a pelust talán van 3cm.Köszi a válaszokat :-)
2010. márc. 14. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!