Mikor? Mikor szeretnél?
Ki mikor szült? Kislány, kisfiú? Most hány évesek?
Ha nem szültel meg mikor szeretnél?
26hetes kismama:)
Tenyleg feltunoen sok fiu szuletett az elmult evekben. :-)
2013.07 -fiu - 31 voltam
2015.12 -lany - 33 vagyok
Ha gazdagok lennenk, szivem szerint johetne egy harmadik, de mivel nem vagyunk, igy valoszinuleg megallunk.
Tovabbi jo babavarast kedves Kerdezo es majd konnyu szulest! :-)
Nem szültem még, és nem is tervezek. Nincs türelmem hozzájuk, fárasztanak, egy idő után idegesítenek.
Szeretem a gyerekeket, meg a babákat, de kb. 2-3 óráig, aztán már zavar, hogy ott vannak, zajosak, stb., és örülök, hogy hazamehetek, ahol csend vár.
Nem önzőségnek gondolom, szerintem jobb így, mint azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei állandóan üvöltenek, mert nincs türelmük hozzájuk.
Teljesen megertelek. Én egészen 25 éves koromig nem szerettem volna gyereket. De aztán a környezetemben egyre több gyerek született és egyszerűen úgy gondoltam, hogy mostmar én is anya szeretnék lenni
. Sok boldogságot kívánok neked! :)
24 évesen, 2014-ben született meg a kisfiam. Majd lehet még lesz egy baba, de nem mostanában, nem érzem magam késznek még egy gyerekre, max 2-3 év múlva.
Jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!