Miket tud már mondani 14 hónapos babátok?
Drágám, az egyik normális (13 hónapos fiú anyukája) én voltam. Meg az is aki "provokált" és megkérdezte, hogy mi értelme volt a kérdésnek, mert így tényleg vesszek meg ha értettem... Mert ha valóban nem a dicsekvés, akkor miután válaszoltunk, és senki nem kérdezte, hogy nálatok mi a helyzet, akkor az ember lánya értelmezi a hozzászólásokat, megköszöni és megy tovább, és örül magában(!) hogy milyen jól halad az övé... De nem, te ugye fullra a tipikus dicsekvős anyuka stílusban előadtad magad.
És nem, nem talált be, sajnálom, mivel most figyelj, nyomok én is egy kis dicsekvést, pedig baromira nem szokásom, szóval amellett, hogy az enyém 13 hónappsan, fiú léttére már mennyi mindent mond, 11 hónapos kora óta stabilan megy, és magától kezd igényt tartani a bilire...
Na csók, és jöhet a dedós lepontozásod ;)
A kérdéssel nincs baj, a kérdező stílusával annál inkább.
Kevés olyan 1 év körüli gyerek van, aki egyszerre megy is, beszél is, van min. 12 foga, megeszik mindent, átalussza az éjszakát és még sorolhatnám, hiszen különbözőek, különböző ütemben fejlődnek. Millió oldal foglalkozik azzal, hogy ÁTLAGOSAN mikor mit "kell" tudniuk, és valószínűleg a kérdező is tisztában van azzal, hogy ebben egyáltalán nincs elmaradva a gyereke, csak jól esett kicsit eldicsekednie vele. Ha viszont több esze lenne, nem reagált volna ilyen primitív és egyszerű módon a későbbi válaszokra.
7-es válaszoló
Nem érzem magam találva és proli sem vagyok!
Én egyszerűen nem hiszem el, hogy 1-től 10-ig elszámol akárhogyan, ha el is kezded neki vagy előtte elmondod. De ha felveszed és felrakod esküszöm, bocsánatot kérek a hitetlenségemért és ha megbántottalak.
Találva azért nem érzem magam, mert csakúgy, mint valamelyik válaszoló babája, az enyém is 10,5 hónaposan elindult, 11 hónaposan már stabilan ment, 9 hónaposan mondta az első szavát, bár nem számoltam, de olyan 20 szót használ, sok mindennek az első 2-3 betűjét mondja csak. Úgyhogy egy nagyon eleven, okos, ügyes, értelmes 14 hónapos kislány.
Gratulálok a gyermekedhez, kívánom, hogy leld benne még sok örömödet és maradj mindig ilyen büszke rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!