Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babámat lekötik a...

3 hónapos babámat lekötik a mesék a tévében. Normális ez?

Figyelt kérdés
Még csak a szineket és a mozgást érzékeli,de ez nem árt ilyen kicsi korban a szemének,ha megfelelő távolságban van a tévétől?
2008. szept. 9. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem jó a babáknak és a gyerekeknek sem , ha tévéznek. Ha már most a tévé előtt ül, akkor mi lesz később? Így alakul ki az a rossz szokás, hogy a néhány éves gyerek már napi 1-2, vagy még több, órát tévézik. Szerintem ne hagyd neki, hogy nézze a tévét.
2008. szept. 9. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az én babám is nézi a tv-t de csak pár percre köti le. ennyitől nem lesz baja, nem kell még a szelőtől is ovni őket. a későbbi szokásokrol csak annyit hogy ha nagyobb már ki lehet vele menni a játszótérre meg játszani vele de mig ilyen kicsi nem lehet sokáig aktivan lekötni a figyelmét.
2008. szept. 9. 09:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszadótól kérdezném,hogy miért kell mindíg a legrosszabbat gondolni a kérdezőről? Nem órákig ül a tévé előtt és nem is én ültetem oda! Imádom a babámat és imádok játszani vele! Csak ha a mi szobánkba van és megy a tévé,akkor arra figyel,de max 10 percig nézi. Amúgy minden játék max 10 percig köti le. Én csak a szeme miatt kérdeztem. Persze ha már lehet vinni a játszótérre könnyebb lesz. Köszönöm a második választ!
2008. szept. 9. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos tapasztalat, munkahelyi ártalom. De örülök, hogy vannak kivételek, és tisztelet a kivételnek! (Az első válaszoló vagyok.)
2008. szept. 9. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 6 hónapos és születése óta nézi a tv-t, mivel szopi után a büfiztetéskor a szobában üldögélek vele, kb. 5-10 percig, aztán megyünk játszani.

Semmi baja nem lesz, ha picit nézi. Az én picim szerintem ezért barátságosabb is az idegenekkel.

2008. szept. 9. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Pár perctől semmi baja nem lesz. Az én lányomat is lekötik a színek és a mozgás. Ilyenkor minden ami körülötte van, érdekli. A lényeg, hogy kellő távolságban legyen a fényektől. 3,5 hós kislány anyukája.
2008. szept. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!