Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálásba kéne segitség....

Hozzátáplálásba kéne segitség. Mit hogyan? Mivel kezdjem, mibe adjam?

Figyelt kérdés
pl.almalé,de cumisüvegbe?utánna alma nyersen,pépesitve,hány napig?kanálkával?a gyümölcs az persze csak tizorai,vagy uzsonna lehet?ö étkezésnek szopi,v.tápszer?persze szoptatok egyenlöre,de kevés a tejem,mindig éhes a fiam.most 4 honapos.
2010. márc. 13. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. márc. 13. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. márc. 13. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. márc. 13. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
5 hónapos 1 hetes korban, pont egy hete kezdtük a kóstolgatást. Én nem adtam neki levet, mindjárt pürével kezdtünk: almát leturmixoltam (persze csak kb. 2 gerezdet), és cicizés előtt kóstolta, talán egy kávéskanálnyit. Hát, nem mondom, hogy könnyen megy először: nem tudott mit kezdeni a nyelvével. Ez így ment 3 napig, majd jött a répa. Cikkekre vágtam, megfőztem, turmix egy kis saját főzőlével. Ma du.csinálok először neki sütőtököt. Az adagok napról napra nőnek, már kb. 6 kávéskanálnyinál tartunk.:) Ja, és uzsonnára adom neki mindezt. Aztán szerintem jön az ebéd kiváltása főzelékkel, tízóraira majd ismét gyümölcs. Hétről-hétre, szép lassan...
2010. márc. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!