MI VAN A BABÁMMAL? : 1. napon 38.4 láz és nátha,2. napon már véres széklet! Nagyon aggódom, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
38.9 volt popsiban a láza, az ugyebár 38.4. Szörcsög, náthás, de alig jön valami az orrából. Ma pedig már véreset kakilt! Annyira aggódom... Az orvosom egy tapló, nem akarom hozzá vinni, mindig kiröhög, ha felhívom, hogy "Túlaggódja anyuka!!!" Mikor a kisfiam üvöltött a hasfájástól, akkor is beleröhögött a telefonba és le"butácskázott", hogy mit görcsölök annyit egy "kis" hasfájáson. A védőnőm egy 23 éves lány, bármit kérdezek tőle, azt mondja "nem tudom, mitől lehet..." Annyit megemlítenék nektek, hogy pici kora óta nem ihatok tehéntejet, mert fájt a hasa tőle. Tegnap tettem egy próbát, hátha erősödött neki a pocija. De mi köze lehet a véres kakinak a lázhoz és a náthához? Segítsetek... (Azt elfelejtettem, hogy 15 hetes és mindezek ellenére vigyorogva gurgulázik, nevet, jókedvű és jó az étvágya)2010. márc. 13. 08:57
1/9 A kérdező kommentje:
Talán még annyit hozzátennék, hogy nem a mellbimbóm sebesítette ki, ill. hogy zöld és nyákos a véres kakija... :(
2010. márc. 13. 08:59
2/9 anonim válasza:
egyértelmű megfázás. Vidd orvoshoz akkor is. Vagy az ügyeletre, ilyen kicsi babánál nem vicc.
4/9 anonim válasza:
szombat van, a dokitok úgy sem rendel, és ahogy írtad, egy tapló.
vidd el ügyeletre, mi itt nem nagyon tudunk mit mondani, nem vagyunk orvosok. A véres széklet komoly, nem játszanék vele! Legalább hívd fel az ügyeletet, mondd el mi a baj, hátha mondanak valamit, de szerintem majd látni akarják. Én vinném a pelust a véres tartalommal együtt!
Gyógyuljatok!
majd írd meg, hogy mi van a babáddal!
5/9 anonim válasza:
Menjetek be az ügyeletre, ne várj, vizsgálják meg a babád, inkább a riadalom legyen nagy, mint a baj, lehet tényleg egy megfázás de jobb ha orvos látja.
6/9 anonim válasza:
Az én 2és fél hónapos kisbabám is véreseket kakilt,és állandóan el volt dugúlva az orra.Én sem ihattam tejet,de marhahúst ,tojást és mindenféle olyan dolgot kellett kiiktatnom az étrendemből ami tejszármazékot tartalmaz.Ennek ellenére egy hónap elteltével sem szüntek a panaszok,hasgörcs ,véres széklet.Így hát nem volt más lehetőség, beutalt az orvos a Heim Pál gastroenteriológiájára ,ahol két héten keresztül vizsgálták.Tejérzékenységet állapítottak meg nála,és abba kellett hagynom a szoptatást.Egy speciális gyógytápszert (Neocte-t)kell ennie egy éves koráig.Ezt csak gastroenterológus javaslatával lehet felíratni teljes támogatással.Amúgy 9000 Ft dobozonként,de így 900Ft.Állítólag ez egy csecsemőkori érzékenység,és ha minden jól alakul akkor kinövi,de csak akkor ha kényesen ügyelünk arra,hogy ne kerüljön az ételébe tejszármazékot tartalmazó dolog.Az én kislányom azóta már 7hónapos és jól van amióta nem szopizik.Elkezdett szépen fejlődni és szépen eszi a főzelékeket amit a gyógytápszerével készítek el neki.Marhahúson kívül minden húst ehet.Egy évesen el kell majd vinnem egy tejterheléses viszgálatra,ahol ha minden negatív lesz akkor szépen lassan be lehet majd vezetni nála a tejes ételeket.Majd a tojást és a marhahúst.Remélem segíthettem a kis történetünkkel.Jobbulást a picinek,és ne hagyd magad,mert nem vagy túl aggódó anyuka!Igen is ha baj van akkor annak utána kell járni!Szerintem változtass dokit.Amúgy én is átmentem egy másik orvoshoz,mert én sem voltam megelégedve a mi orvosunkkal.
7/9 anonim válasza:
Mi újság?Jobban vagytok?Mit mondtak?
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bélhurut... :( De mitől? Hogyan? Azt mondta az ügyeletes doki, hogy a véres széklet anyatejes babáknál előfordulhat. (???) Mindenesetre köménytea-diétát kapott szegényem, vér már nincs a kakijában, láza egyáltalán nincs, csak minden szopikor megy a hasa... :( Köszi mindenkinek, rohanok is, mert sír...
2010. márc. 14. 08:21
9/9 anonim válasza:
Szegénykém!
Jobbulást,remélem hamarosan jobban lesz.
Nekünk vírusos hasmenésünk volt,el tudom képzelni a poklot,de remélem hamarosan túl lesztek rajta!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!