Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dévényes masszőr tíz éves...

Dévényes masszőr tíz éves tapasztalata alapján azt állítja, hogy az oltások a csecsemőknél okozhatnak gondokat, nálunk az oltást követően kezdett leépülni az öt hós babánk. Más járt így?

Figyelt kérdés

Konkrétan a négy hós kötelezőt és a prevenart kapta meg, és azóta már nem tartja magát, amit csinált, már nem csinálja,kezdett kúszni is...lógatja a fejét és az egyik karját... és neurológiára kell vinni, mert letapadások vannak, lettek a lapockájánál, nyakánál.

Neki meggyőződése, hogy az oltás az oka, nem mi vagyunk az elsők nála ezzel, rengeteg kis csecsemője járt már így.

Komoly, nem???

2010. márc. 12. 22:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szombat 8:03-as Hozzászóló!!!

Kérlek írd meg ez a mondatod mit jelent: "Én biztos alkalmazni fogom a homeopátiás kivezető nizódát a bajok elkerülése érdekében."

Mit alkalmaztok? Mesélj légyszi bővebben erről. Előre is köszönöm.

2010. márc. 13. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!Minden oltásnak van egy kivezető nizódája, ami csökkenti a mellékhatásokat: láz,rossz közérzet...stb.Ez egy homeopátiás szer.Persze az oltás előtt lehet alkalmazni a témában más előre adható bogyókat is amik felkészítik a szervezetet az oltásra.Lássuk be minden gyógyszer valamilyen vegyi anyagot is tartalmaz, nem természetes összetevőkből áll.Mért kellene magunkat még ennél jobban is mérgezni.Aláírom vannak olyan betegségek, amiket ha gyógyszerrel kezelnek,de egy sima meghűlést,fogzást mért kell rögtön gyógyszerezni?

Azonban ezeknek a dolgoknak jobban utána tudsz olvasni különböző lapokon is. Vagy keress fel egy homeopátiás orvost.

2010. márc. 14. 08:02
 13/16 anonim ***** válasza:

most hiába vagy bunkó, ezt az oltást még ismétlik legalább egyszer de lehet többször, és ott van még a 15 hónapos, ami valóban sok mellékhatással jár.És azután én is sok babáról hallottam, hogy lebénult stb.

És a prevenart is ismételni kell(nem tudom ez hányadik volt, de 4 kell belőle). és ha már egyszer beadattad és nem adatod be az ismétlőket akkor meg fogékonyabb lesz arra a betegségre.

Úgyhogy én utánajárnék alaposan mi a helyzet, valóban az oltás az oka e vagy mi?

2010. márc. 14. 11:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Nos, akit érdekel.

Hypotóniás a babóca, amin valszín az oltás rontott, de hát ez nem bebizonyítható...

Már kezeli a Dévényes és három kezelésen vagyunk túl. Látványos a javulás.

Nem beteg, csak egy olyan állapotban van, amin ha nem segítenek, nem javul.

2010. márc. 22. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, h elmondtad, h javul a gyerkőc.

Nekünk is hetek alatt javult, szóval lehet leszólni a módszert, vagy a kitalálóját, de igenis használ.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!

ly.

2010. márc. 23. 11:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is kívánok nektek minden jót, gyors javulást!
2010. márc. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!