Mit tegyek hogy ne izzadjon bele az autós üésbe a babám?
Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 19:09
1/4 anonim válasza:
Én egy jó nedvszívó törölközőt tettem alá, de szerintem már nem sokáig lesz aktuális. Azért próbáld ki.
2/4 anonim válasza:
Túl sok mindent nem tudsz tenni,hiszen te is beleizzadnál egy műszállal bevont műanyag ülésbe,amibe még be is lennél kötve.Vehetsz bele nyári üléshuzatot,ami frotírból van,de ha tudod meg is varrathatod,mert elég drága.Én sima textilpelust szoktam alá rakni.
3/4 anonim válasza:
Én is sima textil pelust szoktam a hordozóba tenni.
4/4 anonim válasza:
Én is textilpelenkát teszek alá, bár az igazság, hogymelegben abba is beleizzad, de legalább valamennyit beszív belőle és nem fog annyira tocsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!