Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valamilyen betegség...

Lehet valamilyen betegség jele, ha a babám pár napja szokatlanul sokat alszik? 8 hetes.

Figyelt kérdés
Nincs láza, álmában nevet, ha ébren van, nem nyűgös, eleget eszik (tápszeres baba), szellőztetek rendesen, 20-22 fok van a lakásban, este 25-26. De kb. 5-6 hetes korában nagyon keveset aludt napközben, azt hittem, mostmár így lesz, de kb. 1 hete minden evés közben alszik. Éjszaka eddig volt, hogy 2 órát is szenvedtünk, mire visszaaludt, most fél-egy óra és már szunyál. Ma az etetés közben is elaludt. Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de úgy érzem, tényleg igaz az, hogy fiatal kismamának az is baj, ha eszik a gyerek, az is, ha nem, az is baj, ha alszik, és az is, ha nem. Az a normális, ha ilyen sokat alszik?
2010. márc. 12. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet ez a hülye időjárás az oka,nem?
2010. márc. 12. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem a kicsi majdnem két honapos koráig állandoan aludt.Ha nem látod nyugtalannak és nem beteg akkor nem baj.Csináld meleete a dolgod mert már nem biztos hogy sokáig fogod tudni.:-))
2010. márc. 12. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A pici babak allandoan valtoznak, nem hiszem hogy aggodnod kene. Ha beteg lenne, annak egesz biztos lenne valami "kezzel foghatobb", tehat osszeteveszthetetlen jele. Amig jokedvu, addig aggodalomra semmi ok!
2010. márc. 12. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem az idő nyomja el őket.A lányom 10hetes és ugyan ez van nálunk is.Evéstől evésig alszik+éjszaka.
2010. márc. 12. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi. Nem tudom, hogy az idő-e a oka, mert volt itt mifelénk az elmúlt napokban ragyogó napsütés, eső, szél, havazás is, és mindegyiket végigaludta. De amikor pár hete olyan rosszul aludt, akkor sem volt beteg, lázas, és az idő sem volt szokatlan. Persze csinálom a dolgomat egész nap, csak olyan fura, mintha egyedül lennék egész nap :)
2010. márc. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!