Vannak itt olyan anyukák, akinek a babájuknak ma van a szülinapja? Az én kislányom ma 1 éves!
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 12:45
11/13 anonim válasza:
Nagyon boldog szülinapot nektek! Neked is furcsa volt ez a mai nap? Nemrégen volt a lányom 1 éves és egész nap a születése járt az eszemben!
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem is elég fura érzés, főleg nekem 4 napig inkubátorban volt, úgyhogy egy évvel ezelőtt még meg sem foghattam. Ma megígértem neki, hogy míg élek mindig együtt leszünk ezen a napon, ha majd saját családja lesz is.
2010. márc. 12. 18:18
13/13 anonim válasza:
Igen ismerős érzés.
Az én lányom is 7 napból 1 napot volt velem,vagy inkubátorban,vagy kékfény alatt volt:(
Borzasztó rossz érzés volt hogy van de még sincs velem?(
Kedden volt 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!