Van valakinek Maxi Cosi Tobi autosulese? Kicsit tanacstalan vagyok.
ez 9-18 kilós kategória és stabilan kell ülnie a gyereknek
az én lányom 6 hósan ült fel, l, de csak 10 hósan kapott hordozó helyett ülést, mert akkor lett 9 kiló
nem tenném bele, neki még a 0-18 kilós kategória való
előző
magától kell felülnie és stabilan ülnie
Az a lényeg, hogy csak akkor kötheted be menetiránynak megfelelően a babát, ha már stabilan ül és a kis nyaka is bírja a fékezés okozta erőhatást. Különben össze-vissza nyeklik-nyalkik a fejecskéje és azt nem szabad. Ezért jobb a 0-18 kg kategória, mert azt menetiránynak háttal is be lehet kötni és így ugyanúgy védve van, mint a hordozóban.
Az én kisfiam is 9 kg volt (10 hónapos), amikor a hordozót lecseréltük autósülésre (9-18 kg-s BeSafe-tudom ajánlani a későbbiekre), akkor ült már igazán stabilan.
Esetleg erre az átmeneti időszakra próbálj meg bérelni egy 0-18 kg-s ülést valahol, nem tudom lehet-e ilyet.
Egyébként a Maxi Cosi Tobit nekünk is nagyon ajánlgatták annak idején, de mivel nekünk a hordozónk is BeSafe volt, így maradtunk annál.
Nekünk is Besafe van, ugyanaz a kategória mint a Maxi Cosi Toby. Mi 50 ezerért vettük 2 hónapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!