Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek Maxi Cosi Tobi...

Van valakinek Maxi Cosi Tobi autosulese? Kicsit tanacstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Kisfiam most 4.5 honapos es 7.5 kg (nagynak is szuletett). Kezdi kinoni a maxicosit. Aprilis vegen utaznank Edesanyamhoz, aki 1200 km-re lakik, de ebbol csak kb.3 orat toltene az autoban. Addigra mar majdnem 9 kg lesz, ha ilyen utemben fejlodik, viszont csak 6 honapos! A tobi-t pedig 9 honapostol ajanljak, de meg lehet donteni, mig a kicsibe mar nem fog beleferni. A babakocsinak mar az ulo reszet hasznalja egy hete, megdontve. Ugyan draga ez az ules, de ha hallanek jo tapasztalatokat, megvennem.
2010. márc. 11. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:

ez 9-18 kilós kategória és stabilan kell ülnie a gyereknek

az én lányom 6 hósan ült fel, l, de csak 10 hósan kapott hordozó helyett ülést, mert akkor lett 9 kiló

nem tenném bele, neki még a 0-18 kilós kategória való

2010. márc. 11. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:

előző

magától kell felülnie és stabilan ülnie

2010. márc. 11. 23:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Ajanlani tudtok 0-18 kg-os ulest?
2010. márc. 11. 23:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Gyorsan megneztem, es hat nekem nem sok kulonbseg tunik fel, a 0-18 kg-os ulesek is ugyanugy neznek ki. Azert gondoltam a tobi-t, merthogy 5 fokozaton dontheto, fekvo pozicioba is.
2010. márc. 11. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy csak akkor kötheted be menetiránynak megfelelően a babát, ha már stabilan ül és a kis nyaka is bírja a fékezés okozta erőhatást. Különben össze-vissza nyeklik-nyalkik a fejecskéje és azt nem szabad. Ezért jobb a 0-18 kg kategória, mert azt menetiránynak háttal is be lehet kötni és így ugyanúgy védve van, mint a hordozóban.

Az én kisfiam is 9 kg volt (10 hónapos), amikor a hordozót lecseréltük autósülésre (9-18 kg-s BeSafe-tudom ajánlani a későbbiekre), akkor ült már igazán stabilan.

Esetleg erre az átmeneti időszakra próbálj meg bérelni egy 0-18 kg-s ülést valahol, nem tudom lehet-e ilyet.

Egyébként a Maxi Cosi Tobit nekünk is nagyon ajánlgatták annak idején, de mivel nekünk a hordozónk is BeSafe volt, így maradtunk annál.

2010. márc. 12. 08:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat Nektek! Azt hiszem maradok a picinel, ha jobb ido lesz, 6 reteg ruha nelkul jobban belefer.
2010. márc. 12. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is Besafe van, ugyanaz a kategória mint a Maxi Cosi Toby. Mi 50 ezerért vettük 2 hónapja

[link]

2010. márc. 12. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
első voltam az előző
2010. márc. 12. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
0-18 kilósat vegyél akkor, a chicco proxima jó minősítést kapott az adac-tól. olyan 100 euro az ára kb.
2010. márc. 12. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!