Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért betegszik meg a kisfiam...

Miért betegszik meg a kisfiam megint pedig eddig csak szopizik? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Már másodjára piros a torka a 6 hónapos kisfiamnak. Eddig csak szopizik, néha iszik teát vagy gyümilevet.Azt mondja mindenki, h aki szopizik az nem beteges, akkor én mit rontok el? Izzadékony az tény, emiatt rövid ujjú bodyban kisnadrágban és zokniban szokott lenni. Alig járunk el itthonról...és mégis.
2008. szept. 8. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem rontasz el. Tény, hogy ezt mondják, de bizos hajlam kérdése is. BArátnőmnél 3 baba van, mindig minden betegséget elkap az egész család, valaki mindig "dögrováson" van...

Lehet, gyengébb az immunrendszere, ezt talán ki lehetne vizsgáltatni...

Ha izzad, adj rá kevesebb ruhát, lehet nem kell kisnaci és zokni sem. Én is csak egy rövidujjas lábatlant adok a 12 hetes lányomra, és így is melege van..

2008. szept. 8. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit értesz azon, hogy alig jártok el otthonról, de találn többet kellene. Vidd emberek közé, ha lehet gyerekek közé mert úgy alakul ki az immunitása. Ha a széltől is óvód, akkor csak beteges lesz(láttam már erre példát a környezetemben).

Az meg hogy aki szopizik az nem beteges, az sem teljesen igaz. Nekem mindkét gyerekem kevés ideig szopizott, inkább tápszeresek, és egyik sem beteges, sokat vannak emberek között, meg más gyerekekkel.

Minden esetre jobbulást nektek, és kérd ki a gyerekorvos véleményét is. Esetleg vidd el fül-orr-gégészhez.

2008. szept. 8. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Már voltunk orvosnál, 3 orvos véleményét kértem már ki, senki nem tudta, miért lehet magasabb a testhője alapból, azt tanácsolta az egyik, hogy dugjam el a hőmérőt. Szokott azért heti 2-3* más babával lenni, megyünk sétálni is, pénteken bevásároltunk, kismillió emberrel együtt, de faluban élünk, kicsit más az élet mint nagyvárosban. Mindenesetre elszomorít a dolog.
2008. szept. 8. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt az én történetem, ami talán megnyugtat.

Középső fiam, aki csak szopott fél éves koráig már 3 hónaposan nagyon beteg lett, majd ismét 6 hónaposan, amikor már antibiotikumot is kapott, majdnem kruppos lett. Én is el voltam keseredve, mert azt hittem, hogy ez örökké fog tartani, de a 2. betegsége után már csak 1 év múlva lett beteg, majd legközelebb 3,5 évesen amikor már óvodába járt. Azóta is alig beteg, pedig már 5 és fél éves. A bátyja-aki főleg tápszeres volt-az első évben egyáltalán nem volt beteg, de utána folyamatosan egészen 8 és fél éves koráig, amikoris kivetettük a manduláját.Szóval aki csecsemőnek betegesebb, nem biztos, hogy kisgyermeknek is az lesz! Próbálj sok C-vitamint enni, mert az átmegy az anyatejbe,és hátha segít a kisfiadnak. Ő is szedhet már Cebion cseppeket is. Nálunk bevállt.

2008. szept. 8. 15:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak is nagyon köszönöm a biztató szavakat! Remélem, hogy nem lesz beteges! Első gyerek, nyilván túlaggódom az első magas lázat, a torokfájást, pedig biztos lesz még betegebb is mire felnő. Egyelőre hősiesen viselkedik a kis drága, és nem nyűgösködik. :) Imádom.
2008. szept. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!