Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vacsorázik 10 hó körüli...

Mikor vacsorázik 10 hó körüli babátok? Milyen időben és fürdés előtt vagy után?

Figyelt kérdés

Az én babám eddig fürdés után vacsizott 19 óra körül.Most áttárnék a fürcsi előtti vacsorára,az lenne olyan 18 óra körül,mostanában úgy eszik,hogy ilyenkor már éhes és nem bírná ki fürdés utánig.

Ha viszont eszik 18 órakor,akkor éhes lesz hajnalban,erre kel fel.

Azt találtam ki,hogy megetetem 23órakor (álometeés) és akkor nem kel fel full éhesen.10 hónaposnak ez így jó?

Nagyon köszönöm a válszokat!

2010. márc. 11. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:

10 hos a kisfiam. Igy zajlik egy napunk

7-8 reggeli

10 gyumi

13 korul fozi

16 tejpep

f8 furdes es 8kor vacsi fozi

Mi ejjel nem kelunk fel. Mindig vegigalussza.

2010. márc. 11. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is úgy eszik, hogy 18 óra körül kap tejpépet, fürdés után 20 óra körül szopik és még éjjel 23 óra körül is szopizikk egyet,utána már csak hajnalban ébred, az változó hogy hány órakor. Szerintem teljesen rendben van ez így.
2010. márc. 11. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam már 1 éves, de pár hónapja már így csinálom: este fürdés előtt negyed 8 körül eszik vacsit (főzelék) és fürdés után még adok neki tápot, amivel vagy éppen elalszik vagy nem, de utána simán. Este mondjuk kel, de nem azért mert éhes. Nekünk ez így bevált, doktor néni javasolta.
2010. márc. 11. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi késő délutáni etetésünk:

18 órakor kap tejpépet.

20 órakor fürdetés,20:30kor tápszer.

Ha nincs semmi problémája akkor álltalába végigalussza az éjszakákat,és reggel 6:30 és 7:30között szokott ébredni.Ez attól függ este mikorra alszik el.

Kb hat hónapos koráig mi is éjszakáztunk,állandóan evett.Kétóránként kérte a tápszert vagy a cicit.Mondta a védőnő, meg az orvos,hogy próbáljuk meg a tejpépet estefele adni neki.Azóta mióta adjuk neki,azóta szinte alig éjszakáztunk.Nagyon ritka,hogy azért kell fel este mert éhes.

2010. márc. 11. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi is tejpépet vacsizunk,de ő már elalszik fürdés után,azaz fél8-8kor már alszik(délelőtt is alszik 1 órát,délután is 1 órát,másfelet max4ig).Így csak álmában etethetem,ha etetem.Ha nem aludna el,akkor pont jó volna,ha fél 9kor enne...valahogy kihúzzuk majd addig...Köszönöm!
2010. márc. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!