Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korban kell...

Hány hónapos korban kell áttérni a cumisüvegből kapott reggeliről az etetőszékben történő reggelire?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom hogy kb. 1 éves korára már napi 2x vagyis reggeli és vacsira kaphatna tejet. Persze azért ez egyénenként változó ezt tegyük hozzá. Aztán utána gondolom ahogy sikerül leszoktatni a tejről. Biztos attól is függ mennyire eszi már a normál kosztot.

Az én fiam 11 hónapos már szinte mindent eszik ami lehet, de mégis az alváshoz este kell neki a tej. Reggel, vacsorára, illetve alvás előtt azt kap.

2010. márc. 11. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Babától és anyukától függ. Én a kisfiamat 11 hónaposan az etetőszékbe etettem és kis szendvics falatkákat tömtem a szájába. Amikor elég volt neki, akkor még kapott utána babatejet.
2010. márc. 11. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyén 1 éves, felkelés előtt, vagy hajnalban cicizik és 8 körül reggelizik.

Általéban pépet, kenyeret, hozzá gyümölcslevet adok, (facsarok vagy centrifugálok)

2010. márc. 11. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babóm kb ennyi idős kora óta,reggel az ágyba megissza a kakót,aztán tízórai az asztalnál,ebéd az asztalnál,uzsi asztalnál,vacsi az attól függ mit uzsizott,mert sokszor uzsira is főtt ételt eszik ilyenkor estig nasi,és este az ágyba kakaó. Van etetőszék is jó drága volt,de nem igazán eszik már benne,nagyon ritka.És nálunk ennyi idős kora óta csak reggel és este van cumis üveg,napközbe csak pohár.És az útra is van kulacsa de cumis üveget hamar megszüntettem.
2010. márc. 11. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző és 23hós a babóm
2010. márc. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!