Neonatológiai vizsgálaon kiderül, ha a baba oxigénhiányt szenvedett a szülőszobán? Ott mit néznek?
Írtuk már egy korábbi kérdésedre is,hogy vidd el neurológushoz. Vagy Dévényeshez!
Semmi értelme a neten elemezni a helyzetet, mert még rosszabb lesz.
Mennyi idős a babád?
Szerintem ha gond lenne, akkor a gyerekorvos vagy a védőnő észrevenné.
Amugy abszolút átérzem min mész keresztül. Sajnos én is agyon aggódtam magam az első időkben - mint utólag kiderült feleslegesen.
Vakuummal született ès ez annyira megrázott lelkileg, hogy mindent belebeszèltem, hogy ez meg az a baja. Minden nap gyanakodva figyeltem minden mozdulatàt, mindenfèlèt összeolvastam a neten, persze amit olvastam rögtön ùgy èreztem, hogy igen biztos nálunk is lehet ez vagy az a baj...
Elvittem èn is vizsgàlatokra, neurologushoz, híres professzor ismerôshöz is. Persze mindenhol kiderült, hogy teljesen egèszsèges:)
Szerintem nàlatok is tuti minden rendben van:) Azèrt is írtam, mert kicsit magamra ismertem az aggòdàsodban.
Nem vagyok orvos, de az, hogy nem fog rà az ujjadra, nem hiszem, hogy bajt jelentene. Az èn kisbabàmnàl is volt idôszak amikor ràszorított aztàn meg volt, hogy egyàltalán nem. Minden baba màs. A neten sok hülyesèg kering. Persze figyelni kell ès ha valami gyanùs muszàj megmutatni orvosnak. De èn utólav belàtom, hogy nagy hülyesèg volt a neten olvasgatni, sok àlmatlan éjszakàtòl megkímèltem volna magam. Pl bajnak vettem, ha elbambul, azt írtàk epilepsziàra utal - pedig csak elalvàs elötti fàzisban volt, bajnak vettem, hogy kidugja a nyelvèt amire azt írtàk azonnal neurològus lássa, pedig csak jött a foga...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!