Nektek melyik név tetszik?
Figyelt kérdés
Maggie,Bonnie,Emily,Jane,Rose,Emma,Elizabeth,Scarlett, (külföldön élek szóval a külföldi nevek miatt nincs gond)2015. szept. 1. 20:03
2/20 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Elizabeth tetszik a legjobban, a Bonnie, Jane egyáltalán nem, a többi is egész jó név ha külföldről van szó.
3/20 anonim válasza:
Emily a legszebb számomra a felsoroltak közül.
De tetszik még az Emma és az Elizabeth is.
6/20 anonim válasza:
Emily-vel Bronte miatt elfogult vagyok a Jane pedig Jane Eyre hasonlít, Elizabeth pedig a Büszkeség és Balítélet főszreplőjére akiket nagyon szeretek. A Bonnie is szép :)
Talán nézd meg a nevek jelentését; állítólag hatással van ránk tudtunk nélkül, talán segít eldönteni.
7/20 anonim válasza:
Scarlett, mert én meg Elfújta a szél fan vagyok. :D
9/20 anonim válasza:
Scarlett és Rose a személyes kedvenceim bár együtt nem ajánlanám az adásukat, de külön-külön gyönyörűek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!