Meggyet hogyan kóstoltattok a Picivel?
Figyelt kérdés
Fagyasztottat és azt turmixoljátok? Vagy milyen formában lehet még venni?2010. márc. 11. 18:41
1/12 anonim válasza:
Picit megcukrozva,és turmixolva.Vagy kekszet keverek közé.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a legjobb nyáron, frissen leszedni a fáról (ha van rá mód, ha nem akkor megvenni) lemosni, kimagozni, talán kicsit összepépesíteni, attól függően,hogy mennyire pici a Pici :)
3/12 anonim válasza:
Én banánpürével adtam. Így nem olyan savanyú, mégis érzi azízét.
4/12 A kérdező kommentje:
De keverhetem mással akkor, ha még sose kóstolta?
2010. márc. 11. 18:54
5/12 anonim válasza:
Én fagyasztottam vettem,leturmixoltam.Adtam a picinek egy kanállal,de nagyokat fintorgott aztán már el sem fogadta.Banánnal szereti a legjobban,de van,hogy keksszel vagy édesebb almával eszi.
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok,picit értelmetlenül írtam.Magában nem ette meg ez a lényege.
7/12 anonim válasza:
A kisgyerekek ízlése szinte napról napra változik. Nálunk legalábbis így volt. Egyik évben imádta az epret, következő évben egy falatot sem volt hajlandó enni. Nem attól függ, hogy mivel adod, önmagában viszont nem fog Neki ízleni az biztos. Banánnal a legjobb, hidd el.
9/12 anonim válasza:
Az én babám önmagában eszi,imádja a savanyú dolgokat.Fagyasztottat turmixolok.
10/12 anonim válasza:
Télen a fagyasztott a legjobb, én adtam magába, de tudtam nem fogja megenni. Cukrot, kekszet soha nem kevertem hozzá , mikor már evett banánt akkor azzal kevertem, úgy nagyon finom és nem savanyú. almával is keverheted, úgy is finom. Olyasmivel keverve kóstoltathatod amit már evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!