Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki fogja hagyni a kúszást?

Ki fogja hagyni a kúszást?

Figyelt kérdés
Kislányom 6,5 hónapos.5 hónapos kora óta átfordul,gurulva közlekedik(hasról-hátra,hasról-hátra...),egyik szobából a másikba is eljut igy.Pár napja már térdre emelkedik néha és hintázik,úgy tudom ezután lassan elkezd mászni.A gurulás miatt vajon kihagyja a kúszást?Egyáltalán ez probléma lenne?
2015. aug. 31. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom a térdre emelkedés és hintázás után még majdnem két hónapig kúszott, és csak utána kezdett mászni.
2015. aug. 31. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül hagyja ki, az én fiam is hamarabb hintázott négykézláb, mint kúszott volna, de aztán mégis kúszva indult el. Igaz, csak két napig tartott, utána már rájött hogyan kell mászni.

De ha kihagyja esetleg az sem probléma, ne aggódj. Anyukám mesélte, hogy én kihagytam, de nem érzem, hogy bármi problémám lett volna belőle. :)

2015. aug. 31. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A fiam kihagyta a kúszást. De nála gurulás is csak 3-4 alkalommal volt. Úgy térdelt ahogy a te babád, majd pár hét múlva elkezdett mászni 6.5 hónaposan. Kérdeztem a gyerekorvost, azt mondta nem baj ha nem kúszott.
2015. aug. 31. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is térdelt, hintázott, majd kúszott. Hónapokig kúszott, aztán hónapokig mászott.
2015. szept. 1. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor majd látjuk,hogy alakul.Körbe-körbe és hátra már ügyesen halad,majd csak előre is elindul.
2015. szept. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!