Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 16 hónapos, már 3...

Kisfiam 16 hónapos, már 3 hete nagy távokat megy a járássegítővel, mikor indulhat el magától?

Figyelt kérdés
A járássegítőt azért adtuk neki oda, hogy ne "kelljen" vezetgetni, így kinn a szabadban is szépen járkál vele, egész hosszú távokat. Egyébként már egy kézzel vezetve is megy, de azt nem szoktuk. Későn állt fel, majdnem 13 hónaposan, rá 1 hónapra kezdett bizonytalanul bútorok mellett lépegetni, azóta már bútorok mellett is magabiztos, de még nem akarja elengedni. Tudom minden baba más, de már nagyon várjuk a nagy pillanatot.
2015. aug. 31. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonló volt a szitu nálunk is. Már szinte száguldott a járássegítővel, de egyedül nem mert elindulni. :)

Mi végül leültünk az apjával a szőnyegre kb 1-1,5 méterre egymástól, és hívogattuk magunkhoz, így kezdett el járni apától anyáig majd vissza. 17,5 hónapos volt már. A járássegítő nem segít, inkább csak hátráltat, a kicsinek már nem adtuk oda, ő már 15 hónaposan járt.

2015. aug. 31. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
hát szerintem ha már olyan ügyes a jérássegítővel,talán ha elvennéd. tudom,rosszul hangzik,dem iért járna egyedül,ha ott a kényelmes járássegítője nem?
2015. aug. 31. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt járássegítő. Amikor láttam, hogy már ügyes, csak megszokásból kapaszkodik (ha nem figyelt simán elengedte a kapaszkodót), akkor megpróbáltam magamhoz hívni. Ekkor lépett egyet. Miután az első lépés megvolt, úgy megörült magának, hogy 2 hét alatt rendesen járni kezdett. Nem vezetgetjük, nem kapott semmi segítséget. 1 éves, simán ráért volna még, csak azért próbáltam hívni, mert láttam, hogy már menne neki egyedül is.
2015. szept. 1. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!