Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjeli ébredések! Mitől?

Éjjeli ébredések! Mitől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 6 hónapos kislányom,aki 6 hetes korától kb 11 órát aludt éjszaka egyben.

Most 1 hónapja valami megváltozott, és többször is sírva ébred. Illetve nem is ébred fel,csak sír. Ha felveszem,megnyugtatom alszik tovább. Néha ez nem segít,akkor pedig vizet adok neki,bár gondolom a nagy melegek miatt igényelheti is.

A doktornő azt mondta,hogy jön a foga.

Természetesen nem esik nehezemre felkelni hozzá,inkább csak aggódom miatta.

Ugyanúgy alszik 11 órát,csak sokszor keservesen elkezd sírni.

Normális ez így?

Első baba,szóval tapasztalatlan vagyok.

Még annyit,hogy:

1 hónapja teljesen tápszeres.

Még nem váltottunk ki étkezést.

5 hónapos kora óta kúszik, 2 hete négykézlábra áll.

Köszi előre is!:-)

2015. aug. 28. 07:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem is a foga és a mozgásfejlődés kelti fel. Az én lányom ugyan így volt, és kb. 6 hónapos volt, mikor elkezdődött nála ez a korszak. Egyszerre jött 4 foga, és mindent borított, pedig addig az én lányom is este 8-tól reggel 7-ig aludt úgy, hogy magát elaltatta az ujjával. Na a fogzás időszakában le is szokott arról, hogy az ujját szopizza. Nálunk mondjuk 15 hónapos koráig tartott is az éjjelente kelés, de ebben az is közrejátszott, hogy a lányom nagy cicifüggő volt, és ő sokszor éjszaka is evett. Ezt tudom, hogy én rontottam el, de könnyebb volt magam mellé venni, és ciciztetni, mint nézni, hogy sír. Megnyugodott hamar, és egy hónapnyi nem alvás után már megváltás volt, hogy magam mellé vettem, kapott cicit, és aludtunk tovább. Akkor szokott le az éjszakai kelésről 15 hónaposan amikor leszoktattam az éjszakai ciciről.

Most 18 hónapos, és én bizony adtam neki a nagy melegben vizet éjszaka, mert nem véletlenül kelt föl. Van amikor én is megszomjazom éjszaka, és én is iszok. Ez a kicsiknél sincs másképp. Csak akkor kelt inni éjszaka, amikor 35 fok volt, és tényleg kiszáradt. Azóta alszik megint egész éjjel mióta egy kicsit lehűlt a lakás, úgyhogy az én lányom nem szokott hozzá, hogy kelljen minden éjjel inni. De látod, ahány anyuka annyi szokás. Nem az előző válaszolót szeretném megcáfolni, csak leírom nálunk, hogy volt.

2015. aug. 28. 20:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is,kedves utolsó!:-)
2015. szept. 2. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!