Mi lehet annak az oka, hogy a közel 10 honapos babám még mindig nem hajlando elfogadni semmiféle folyadékot, semmiböl?
Figyelt kérdés
3x szopik napközben, egyszer éjjel. Ezen kivül nem fogad el folyadékot. Semmit, semmiböl.2015. aug. 26. 23:14
1/6 anonim válasza:
Nálunk az elején volt így,amikor megszületett. Semmit az ég-világon a tejen kívül. Aztán valahogy rájött,hogy finom a babatea,meg a csipke tea. Aztán kapott citromfűteát is,de azt csak heti 2-szer max. Próbáltad ízesíteni? Neki már lehet. Esetleg próbálj meg egy kis dinnyelevet adni neki.
2/6 anonim válasza:
Próbáljátok (a vizet persze), aztán ha majd kell neki elfogadja. Az én babám kb 10 hósan jött rá hogy az itatópohár mire való, addig ő sem ivott semmi mást, szopizott naponta többször is.
3/6 anonim válasza:
nekem az vált be, amikor ekkorák voltak, hogy kiraktam az innivalót, és ahogy jöttek mentek, ittak. mert lehet nem akkor szomjas, amikor kínálod, és szeretne magától inni, vagy próbálni :)
4/6 anonim válasza:
Nem értem miért pontoztatok le...semmi olyat nem írtam ami miatt lehetett volna.
5/6 anonim válasza:
Napi 3 szopi után, lehet, hogy csak nem szomjas!
6/6 anonim válasza:
Miért,ha te egy nap iszol mondjuk 3x3 deci vizet akkor nem vagy szomjas egész nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!