Szeretném elajándékozni a macskámat a baba születése miatt. Ti mit éreztetek, nem volt rossz érzés?
Sajnos nem tudok már úgy viszonyulni a macskához, mint eddig. Nem tudok foglalkozni vele, és nem is akarok. Nem tetszik neki, hogy hanyagolva van, igazaból nem jó neki sem és nekem sem, hogy itt van.
Ki mit érzett, amikor eldöntötte, hogy megválik a cicától a baba miatt? Végül nem bántátok meg?
Ez most komoly? "Hülye dög macska?"
Minek tart az ilyen állatot?? De most komolyan!!
Kérdésedre válaszolva: Nem, nem volt rossz érzés, mert nem ajándékoztam el. Eszembe sem jutott. És mily csoda történt. egészségesek a gyerekek, semmi bajuk!
Én szeretem a cicákat de direkt nem szereztünk amikor összeköltöztünk a férjemmel. A baba benne volt az 5 éves tervben, a cicák pedig ettől sokkal tovább élhetnek.
De ha lenne, nem engedném be a baba szobájába és annyi. Nem válnék meg tőle. De a tiednek azt hiszem máshol tényleg jobb lenne, ha így gondolsz rá. :(
Én nem váltam meg tőle, egész terhesség alatt velem aludt, én takarítottam, láttam el, ahogy előtte is.
Egy szobás a lakásunk szintén, a gyerek imádta nézegetni, egymás mellett is aludtak a kanapén többször is napközben, de a macska a kiságyba sosem ment be, meg sem próbálta egyszer sem. Sem a babakocsit, ,sem a gyerek cuccait. Kerülte a babát, akkor jött a közelébe, ha mellém akart telepedni és a fiunk épp mellettem aludt.
Sajnos az élete úgy alakult, hogy a fiam fél éves korában el kellett altatni, tönkrement a veséje és már nem volt mit tenni vele. Azóta a nagyiknál van 2 macska és egy hatalmas kutya, most náluk nyaral és sikítva szalad minden reggel a macskákhoz. 1,5évesen. Sosem passzoltam volna le egyik állatomat sem a babára fogva és mai napig sajnálom, hogy nekünk már nincs meg a cicánk.
Mi is elajándèkoztuk a befogadott cicánkat. Alapból a párom allergiás a macskaszőrre, de eltűrte.
Viszont a baba èrkezèse előtt, a terhessèg alatt albèrletből saját lakásba költöztünk ahol új bútorok stb.
Sajnos a cica elèg rossz volt, mindenhova felmászott, nagyon hullott a szőre, plusz a párom allergiája. Hát így döntöttünk, viszont akinek ajándèkoztuk hozzá sűrűn szoktam járni.
Viszek mindig a cicanak kaját, játèkot stb.
De neharagudj, nagyon undorítoan beszèlsz a kisállatodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!