Honnan tudom, hogy a fogzás vagy a mozgásfejlődés miatt kel fel éjszaka szinte óránként?
Figyelt kérdés
A mozgásfejlődésre tippelnék, mivel nappal igaz, hogy rág, de nem nyáladzik úgy, mint az első foga előtt. Éjszaka nem sír, csak hív a beszélgetésével, cumival, vagy visszaringatással elalszik. Kúszás előtt áll, még nincs összehangolva a kéz és lábmunka. 6 hónapos. Mi a teendő, ha a csak mozgásfejlődés miatt kel?2015. aug. 24. 08:43
1/4 anonim válasza:
Túlélés (mindkét esetben...)
Most a mozgásfejlődés, felváltva a fogzással, aztán jön a szeparációs szorongás is. Vannak gyerekek akiknek meg se kottyan, alszanak továbbra is mint a bunda, de sajnos van akiknek akár 1-1,5 év éjszakázás következik.
2/4 anonim válasza:
Ha esténként bepólyálod(angol pólya) és nem kell fel akkor valószínűleg a foga bántja.
3/4 A kérdező kommentje:
2-es, köszi a tippet, angolpólyám ugyan nincs, de egy hálózsák éjszakára már sokat segített. Jóvel kevesebbszer kelt, most csak 2x, akkor is enni.
2015. aug. 28. 10:28
4/4 anonim válasza:
Szívesen! Nekünk is bevált anno én is a melegben már csak lepedőbe tekertem mint egy kis tortilla-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!