Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS Egy hetes babám egyszerűen...

SOS Egy hetes babám egyszerűen nem tud elaludni, mit csináljak még vele? Ma összesen kb négy órát aludt hajnaltól!

Figyelt kérdés
Ma kétszer sikerült elaludnia ,de kb négy óra volt az össz. Már nagyon fáradt, hajnali kettőtől csináljuk ezt. Ha cicire teszem elalszik, de amint leveszem felkel és visít! Semmi nem nyugtatja meg! Légyszi, valami ötlet, mert már nem tudom mit tegyek!
2010. márc. 10. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szoktat bebugyolálni takaróba? Vagy pólya? Hidd el hogy nyugtatja őket! Vagy jól szellőztetsd ki a szobáját ugy, hogy ő is és te is ott vagytok nagyon felöltözve, sapka is kell!
2010. márc. 10. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak Rád vágyik. Hiszen 1 hete még a pocakodban volt, most meg minden olyan idegen Neki! Az én Lányom az első 2 hónapban a mellkasomon aludt, még napközben is. Próbáld ki, így legalább pihensz Te is!
2010. márc. 10. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha cicin elalszik, hagyd úgy, vagy fektesd utána a mellkasodra, és várj, amíg kipiheni magát. Ha megint cicit kér, adj neki.

Esetleg feküdjetek le együtt a nagy ágyba.

Nyugi, egyelőre még nem tudod így elkényeztetni, viszont lehet, hogy megnyugszik tőle, és ez téged is megnyugtat majd.

2010. márc. 10. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amiket itt irnak, az az alap, remélem ezeket próbáltad, ha nem , tedd a mellkasodra! Stb..simi-simi, testközelség!
2010. márc. 10. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
az első 2 hónapban mi is össze voltunk nőve- melkasban :)
2010. márc. 10. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Probálhatod a cumit is ha nagyon fáradt vagy esetleg hátha bevállik a közelség is nagyon fontos.

2010. márc. 10. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Cumit adtam neki,de nem kellett. Most már tudom, hogy kevés volt neki a tejcsi és állandóan éhes maradt. Nem volt a ciciben és hiába szopizott. Estére megtelt és azóta ha tele a pocak alszik mint a bunda. Mértem etetéskor, pedig azt hittem van tej. Köszönöm a tanácsokat, biztos kell még alkalmazni máskor is!!
2010. márc. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!