Még négyszer eszik tápszert naponta. Baj ez?
Figyelt kérdés
8 hónapos múlt a lányom, 4x kap tápszert, 1x főzeléket és 1x gyümölcsöt. Szerintetek jó ez így vagy változtatni kellene?2010. márc. 10. 14:48
1/5 anonim válasza:
Az én lányom egy éves és 3szor kap tápszert. Szerintem nem baj, majd ők úgyis változtatnak, ha akarnak.
2/5 anonim válasza:
Nem, nem baj, de ebben a korban azért már bőven elég lenne napi 2x tápszer. És elég a napi 5x étkezés, pláne ha nem anyatejes. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora ahogy a nagyoknak is. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Reggel 8-9 körül szokott enni először tápszert, délelőtt alszik egyet, aztán 11:30, 12:00 körül főzeléket kap, amiből változó, hogy mennyit eszik, ezért 13:00 körül kap még tápszert. Délután uzsonnára gyümölcsféle, de az nem túl laktató, úgyhogy 5 körül még tápszer, este alvás előtt megint tápszer. Nem szokott egyszerre sokat enni, meg szerintem déltől este fél 9-ig egy kis gyümölccsel nem bírná ki. Még egy tápszeres étkezést ki kellene váltanom főzelékkel, ugye? Csak az a baj, hogy a tápszert szivesebben megeszi, és mint írtam, nem egy nagyétkű.
2010. márc. 10. 15:12
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy ebben a korban 500-600 ml tápszerre még szükségük van, amit kétszerre kizárt, hogy meg bírna enni. nekem 4x-re, vagy esetleg 3x-ra eszik meg ennyit.
Mások hogyan csinálják?
2010. márc. 10. 15:15
5/5 anonim válasza:
Kisfiam csak 5 hós, de már két étkezést kiváltottunk, egyet húsos főzivel (2-kor), egyet pedig zöldségpürével (5-6 óra körül). Délelőtt nasinak kap gyümölcsöt két kaja között (délben), és egy nap 3x eszik tápot. Reggel 6-kor, 10-kor, és este, közvetlenül fürcsi után, lefekvés előtt 8 körül. Tehát gyakorlatilag 5+1 kajája van (gyümiből max fél üvegnyit eszik meg).(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!