3 pici gyerekes család milyen autóban fér el kényelmesen?
Szia!
Subaru Legacy kombi. A 2000 környéki daraboknak használtan nem vészes az áruk, megbízható, elfértek benne a 3 gyerekkel + a csomagok is.
...mi legalábbis ezt a típust néztük ki, bár még "csak" egy babával büszkélkedhetünk, de szeretnénk még, és a mi Yarisunk is kicsi lesz... :)
(Yaris viszonylag jól tartja az árát, nem kell olyan szörnyen sokat ráfizetni - pl. 8-900e ft-tól -> Legacyt kapsz már 1.200e-ért)
C
Utolsó: Én még csak 14 hetes leszek, szeptemberre vagyok kiírva. Még csak nézegetünk, nem engedek a férjemnek belevágni, félek hogy azzal elkiabáljuk és valami gond lesz. Meg anyagilag is meg kell gondolnunk sajnos, lakáshitel mellé. Szeretnék már ott tartani a terhességgel, ahol te! Remélem minden ok veled! Azt mondják egy baba még az utolsó pillanatban is befordulhat, szerintem ilyen alapon még pár hétig nem lehetetlen. Szurkolok neked!
Én is kérdezhetnék? Szóval sokan mondják hogy ikreknél nem értelmezhető a kombinált teszt (12 hetes) és az AFP eredménye, de megcsináltattam és 1:11000, és 1:44000 lett Down és a másik kórra az eredmény. Nagyon jónak tűnik, szerinted hihetek az eredménynek, vagy ilyen nagyot is tévedhet? Neked csináltak más vizsgálatot, csak mert ikreket vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!